Από την παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού Βλάση Γωγούση με τίτλο: “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΣ;” εκδόσεις “ΙΑΝΟΣ”

31/03/2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού κ. Βλάση Γωγούση με τίτλο: “Γιατί δεν αυτοκτόνησες;” εκδόσεις ΙΑΝΟΣ, στον πολυχώρο του ΙΑΝΟΥ στην Αθήνα.

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Άννα Διαμαντοπούλου- υπουργός παιδείας, ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης, ο τ. Υφυπουργός εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο δικηγόρος Γιώργος Αποστολίδης. Η βραδιά ξεχείλισε από συγκίνηση όταν οι ηθοποιοί Φίλιππος Σοφιανός και Μάρη Λιώκη, διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο.

Στο συγγραφέα απευθύνονταν το ερώτημα, στον συγγραφέα που την εποχή εκείνη, ήταν δεν ήταν 20 χρονών. Τότε, δεν καταλάβαινε γιατί ζητούσαν τη ζωή του, οι πρώην συναγωνιστές, οι σύντροφοί του. Τώρα 60 χρόνια αργότερα, ξεσπάει και εξιστορεί. Είναι τα απομνημονεύματα από τη συμμετοχή του στον ανθρωποφάγο εμφύλιο της εποχής εκείνης.  Με συγκλονιστικές περιγραφές που κόβουν την ανάσα ο Βλάσης Γωγούσης δίνει μια καινούργια διάσταση σ’ αυτό που άλλοι το αποκαλούσαν συμμοριτοπόλεμο, άλλοι το λέγαν δεύτερο αντάρτικο και οι σύγχρονοι το λεν εμφύλιο πόλεμο.

PR BIZZ - Στοιχεία

Contact:
ΝΑΝΣΥ ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ

Phone:
2310590570

Email:
[email protected]

Website:
www.prbizz.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace