Παξοί, ένα μικρός παράδεισος καταμεσής του Ιονίου.

06/08/2014


Ένα παράδεισος που εδώ και λίγα χρόνια Έλληνες και ξένοι ανακαλύπτουν ότι υπάρχει και δε παραλείπουν να τον επισκέπτονται κάθε χρόνο. Ο μύθος λέει ότι οι Παξοί ήταν το ερωτικό καταφύγιο του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης. 

Πραγματικά, όταν κάποιος πρώτο-αντικρύσει το νησί θα δει ότι είναι ένα καταφύγιο, ένας καλά κρυμμένος θησαυρός για λίγους και εκλεκτούς. Γαλαζοπράσινα νερά, εντυπωσιακές σπηλιές, απέραντοι ελαιώνες, γραφικά ψαροχώρια και απίστευτές παραλίες συνθέτουν τη μαγεία των Παξών.

H Διαμονή σας στους Παξούς

Για τη διαμονή σας στους Παξούς επιλέξτε το Jennys Apartments στο Γάϊο αλλά και στη περιοχή Μπογδανάτικα. Τα καινούργια, ευρύχωρα και ηλιόλουστα δωμάτια του συγκροτήματος, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βρίσκονται σε ένα όμορφο καταπράσινο περιβάλλον. Η φιλοξενία και η καθαριότητα θα σας καταπλήξουν καθώς και οι πολύ οικονομικές τιμές που κυμαίνονται από 60€ έως 70€ το δίκλινο για το μήνα Αύγουστο.

Τι θα βρείτε στους Παξούς

Περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια του Γάϊου, πρωτεύουσας των Παξών, με τα παλιά αρχοντικά, επτανησιακής αρχιτεκτονικής και θαυμάστε το φυσικό εντυπωσιακό φιόρδ που δημιουργεί το νησάκι του Αγίου Νικόλα. Η Λάκκα, ο Λόγγος και τα Μαγαζιά, καθένα με το δικό του χρώμα και τη δική του ομορφιά, είναι μερικά από τα γραφικά χωριά του νησιού που αξίζει να επισκεφτείτε.

Κάντε μια βόλτα με σκάφος στη δυτική πλευρά του νησιού και ανακαλύψτε την άγρια ομορφιά των Παξών, εντυπωσιακοί σχηματισμοί, σπηλιές, όρμοι με υπέροχες παραλίες, επιβλητικοί γκρεμοί, όλα όσα καλά κρυμμένα καμώθηκε η φύση. Οι Αντίπαξοι, λίγα μίλια από το λιμάνι, θα σας αφήσουν άφωνους. Παραλίες βγαλμένες από καρτ ποσταλ, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εξωτικούς προορισμούς, και καταγάλανα κρυστάλλινα νερά.

Jennys Apartments - Στοιχεία

Contact:
Σωτήρης Λύχνος

Phone:
6932457318

Email:
paxosjennys@gmail.com

Website:
http://www.paxosjennys.gr/index.php?id=1

Share this release

digg twitter facebook myspace