Το Wedding Mall, μία ελληνική startup τεχνολογίας, φέρνει τη λίστα γάμου στην εποχή του facebook, σε συνεργασία με την Tράπεζα Πειραιώς.

15/01/2015

To Wedding Malll έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο ιδέα στο χώρο των λιστών γάμου (www.weddingmall.gr) με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς (www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/eidikes-trapezikes-ypiresies/lista-gamou). 


Είναι μία υπηρεσία που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τον αριθμό λογαριασμού στο προσκλητήριο με κάτι πιο μοντέρνο, φιλικό προς τους καλεσμένους, και αποδοτικό για το ζευγάρι. Το ζευγάρι δημιουργεί ηλεκτρονικά τη σελίδα του γάμου του και τη συνδέει με ένα τραπεζικό λογαριασμό, σε οποιαδήποτε τράπεζα. Δίνει στους καλεσμένους του τη διεύθυνση της σελίδας ή τον κωδικό του γάμου. Οι καλεσμένοι κάνουν το δώρο τους στην τράπεζα Πειραιώς με τον κωδικό του γάμου ή με πιστωτική κάρτα στη σελίδα του ζευγαριού από οποιοδήποτε μέρος στο κόσμο 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Η χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας διευκολύνει ιδιαίτερα τους καλεσμένους, ειδικά από το εξωτερικό, ενώ το γεγονός ότι υπάρχει κωδικός γάμου και όχι αριθμός λογαριασμού αλλάζει εν’ μέρει την εικόνα. Το ζευγάρι λαμβάνει πάντα τα χρήματα στο λογαριασμό του.

Ταυτόχρονα, το Wedding Mall συνεργάζεται με μεγάλες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα όπως η ΙΚΕΑ, Ηλεκτρονική, Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ, Travel Plan, κ .α. , οι οποίες προσφέρουν διάφορα προνόμια και εκπτώσεις στο ζευγάρι για ένα χρόνο, χωρίς όμως υποχρέωση αγορών.

Τέλος, η σελίδα που αποκτά κάθε ζευγάρι είναι σαν ένα μικρό facebook μεταξύ του ζευγαριού και των καλεσμένων του. Πρόκειται δηλαδή για ένα μικρό social network όπου το ζευγάρι αλληλεπιδρά με τους καλεσμένους δίνοντας οδηγίες για τις διάφορες τοποθεσίες μέσων χαρτών, ανταλλάσοντας σχόλια ή μηνύματα,ανεβάζοντας φωτογραφίες και ανακοινώσεις αλλά και οι καλεσμένοι μεταξύ τους.


Wedding Mall:
Η Λίστα Γάμου την εποχή του Internet!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

κ. Αγάθου Ρένια (ragathou@weddingmall.gr),
Business Development,
The Wedding Mall,
Λεωφ. Κηφισίας 125-127 COSMOS
Τηλ: 2106100644
web: www.weddingmall.gr

wedding mall - Στοιχεία

Contact:
renia agathou

Phone:
2106100644

Email:
ragathou@weddingmall.gr

Website:
http://www.weddingmall.gr/

Share this release

digg twitter facebook myspace