Εγκαίνια για το ζαχαροπλαστείο Criollo του Διονύση Αλέρτα & του Δειπνοσοφιστήριον Catering

19/02/2015

Ο Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας και το Δειπνοσοφιστήριον Catering γιορτάζουν τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά και σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό opening party, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:00μμ.



Επισφραγίζοντας την εμπνευσμένη συνεργασία τους, ο ταλαντούχος Chef Pâtissier
και το υψηλών προδιαγραφών catering ένωσαν το δημιουργικό τους δυναμικό και πραγματοποίησαν το κοινό τους όραμα για έναν μοναδικό authentic patisserie προορισμό!

Στο Criollo θα απολαύσετε δημιουργίες από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και αυθεντικά ισορροπημένες γεύσεις από ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, θα μυηθείτε σε σπάνιες, φίνες ποικιλίες σοκολάτας, θα γευτείτε γλυκά φτιαγμένα με αγάπη, απαράμιλλη δημιουργικότητα και καινοτόμες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Criollo Patisserie στην Κηφισιά, από τον Διονύση Αλέρτα και το Δειπνοσοφιστήριον Catering (www.dipnosofistirion.gr), για δημιουργίες που αναδεικνύουν το γλυκό σε υπέρτατη γευστική εμπειρία.

Criollo
Ελαιών 34, Κάτω Κηφισιά - Τ 210 8073967 - W www.criollo.gr - E info@criollo.gr



Criollo Ζαχαροπλαστείο - Στοιχεία

Contact:
Δ. Χριστοφιλέας

Phone:
2108073967

Email:
info@criollo.gr

Website:
www.criollo.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace