BenQ Digital signage

17/06/2015

Η BenQ, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος ψηφιακών καινοτομιών στον τομέα του lifestyle και εξειδικευμένη εταιρεία στα μέσα προβολής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα την κυκλοφορία της οθόνης ST550K smart signage, μίας εξαιρετικής νέας προσθήκης στα προϊόντα digital signage που παράγει.

Σχεδιασμένη ώστε να βοηθάει τις επιχειρήσεις να επικοινωνούν με τους πελάτες τους με πιο απλούς και έξυπνους τρόπους, η ST550K συνδυάζει ένα μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών σε μία συνεχή λύση για βελτιωμένη εμπειρία εντός του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού με λεπτή βάση, ανάλυση 4K2K ultra HD, λογισμικό δημιουργίας και διαχείρισης υλικού X-Sign, λογισμικό MDA (Διαχειριστής πολλαπλών προβολών) και ένα προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα Android™ που επιτρέπει την αναπαραγωγή μέσω USB, συνδεσιμότητα MHL (Mobile High-Definition Link), καθώς και προβολή μέσω ασύρματου δικτύου, με την εφαρμογή της BenQ QCast. Οπότε δεν απαιτούνται περαιτέρω μηχανήματα αναπαραγωγής πολυμέσων. Γενικά, αυτή η οθόνη smart signage 55” είναι απλώς αυτό που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε το digital signage σε καταστήματα πώλησης, εστιατόρια και εταιρείες.

“Ο κόσμος του σήμερα κινείται γύρω από τις ανάγκες των καταναλωτών για διαδραστική επαφή και επικοινωνία. Για εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, η δημιουργία μίας εμπειρίας ατομικής προβολής για τον πελάτη έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ,» Peter Huang, Γενικός διευθυντής του BenQ Technology Product Center. “Η smart signage ST550K έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει ειδικά τις μικρές επιχειρήσεις, ώστε να εφαρμόσουν τη στρατηγική συμπερίληψης των πελατών τους με τους πιο απλούς και έξυπνους τρόπους και συνεπώς να βελτιώσουν την εμπειρία που έχει ο πελάτης στο κατάστημα και να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Δείτε την ως μία εξατομικευμένη λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τη μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία. ”

Η οθόνη Smart Signage ST550K προσφέρει τα εξής:
Λεπτό και στιλάτο σχεδιασμό
Η στενή βάση της ST550K και ο κομψός σχεδιασμός δίνει ένα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα που ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον καταστήματος, είτε είναι μία μοδάτη καφετέρια ή μία σοφιστικέ μπουτίκ.

Ανάλυση 4K2K Ultra HD για να εντυπωσιάσετε και τα πιο απαιτητικά μάτια
Η ανάλυση ultra high definition 4K2K (3840x2160) είναι το ύψιστο πρότυπο για τις οθόνες προβολής τη σήμερον ημέρα. Η ST550K παρέχει τις σπουδαιότερες λεπτομέρειες στην εικόνα, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής, καθώς και τέσσερις φορές περισσότερες πληροφορίες και χώρο εργασίας σε σύγκριση με μία οθόνη 1080p full HD display, ώστε να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα.

Λογισμικό δημιουργίας και διαχείρισης υλικού X-Sign
Η εφαρμογή X-Sign βοηθάει τις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν, επεξεργαστούν, διαχειριστούν και αναπαραγάγουν οποιοδήποτε ψηφιακό υλικό, ώστε να εμφανίζεται στο κατάστημα από μόνο του – από το τελευταίο σλόγκαν πωλήσεων, στους συναρπαστικούς καταλόγους προϊόντων ή τα μενού. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση για όσους το δοκιμάζουν πρώτη φορά.
• Άμεσο plug-and-play με ενσωματωμένη την εφαρμογή αναπαραγωγής υλικού X-Sign
• Περισσότερα από 30 προσαρμοσμένα πρότυπα για δημιουργία και επεξεργασία υλικού χωρίς κόπο
• Ασύρματος έλεγχος για έλεγχο της οθόνης χωρίς κόπο.
Προσαρμοσμένο AndroidTM OS: Προβολή μέσω Plug-and-Play
Το προσαρμοσμένο Android OS της ST550K περιέχει χρήσιμες εφαρμογές για την προβολή υλικού, από το WPS Office έως έναν περιηγητή και λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων. Με πολλές επιλογές για προβολή ψηφιακού υλικού εντός του καταστήματος, δεν υπάρχει λόγος να εγκαταστήσετε περαιτέρω μηχανήματα αναπαραγωγής πολυμέσων:
• Αναπαραγωγή μέση USB για πρόσβαση και αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων απευθείας μέσω ενός USB flash drive, χωρίς ανάγκη για σύνδεση με Η/Υ ή μπλεγμένα καλώδια
• Συνδεσιμότητα MHL για διαδικτυακή αναπαραγωγή υλικού από έξυπνες συσκευές με MHL χωρίς διακοπές
• Ασύρματη προβολή που υποστηρίζει QCast * για την προβολή ψηφιακού υλικού, που είναι αποθηκευμένο σε υπολογιστές και έξυπνες συσκευές, στη μεγάλη οθόνη Αυτή η κλειστή πλατφόρμα σας παρέχει τον πλήρη έλεγχο της ST550K, διασφαλίζοντας την ορθή χρήση της οθόνης, αποτρέποντας τη λήψη και τη χρήση μη εγκεκριμένων εφαρμογών. Αυτό ελαχιστοποιεί τις αναπάντεχες βλάβες ή ζημιές.
*Διατίθεται με την προαιρετική αγορά του πακέτου QCast

Λογισμικό διαχείρισης οθόνης MDA
Το MDA σας επιτρέπει να ελέγξετε και να διαχειριστείτε πολλαπλές ST550K ταυτόχρονα, μέσω του τοπικού δικτύου. Επιπλέον, για μεγαλύτερη άνεση, αυτή η εφαρμογή επίσης επιτρέπει λειτουργίες όπως η σύνδεση με μία κεντρική οθόνη και η ικανότητα απενεργοποίησης οθονών που δε χρησιμοποιούνται, εξοικονομώντας σημαντικά έξοδα ηλεκτροδότησης για την επιχείρηση σας.

Εφαρμογή WPS Office
Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά πακέτα office στον κόσμο, για τα Windows. Το WPS Office σας επιτρέπει να ανοίξετε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο αρχείου με ευκολία, συμπεριλαμβανομένων αρχείων PDF και Microsoft Word, PowerPoint και Excel.

Εφαρμογή εύκολης ρύθμισης< br> Όλα είναι πιο απλά με το Cloud. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους διαχειριστές του συστήματος να μεταφορτώσουν και να πραγματοποιήσουν λήψη υλικού για την οθόνη, από σειρά οθονών, αυτόματα μέσω του διακομιστή cloud της εταιρείας.

Η BenQ ST550K θα είναι διαθέσιμη ανά τον κόσμο τον Ιούνιο του 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.BenQ.gr.

DIVITEC ΑΕ - Στοιχεία

Κώστας Τάγκαλος