ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DIVITEC AE

10/09/2015

Η Divitec AE, ανακοινώνει την νέα της οργανωτική δομή για την καλύτερη υποστήριξη των σημαντικών εταιριών που αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά αλλά και του τμήματος πωλήσεων της εταιρίας.

Nεα οργανωτική δομή για την Divitec AE

Συγκεκριμένα ο κύριος Φάνης Καλαφάτης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντού Πωλήσεων Ελλάδος αρμόδιος για τις πωλήσεις και των τριών Business Units της εταιρίας ( PHOTO , CES, ΕDUCATION/IT ). Το ενιαίο τμήμα πωλήσεων υπό την καθοδήγηση του κυρίου Καλαφάτη αποτελείται από ικανά και έμπειρα στελέχη με στόχο τους την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αγοράς και την διεύρυνση του πελατολογίου.

Ο κύριος Νίκος Βεζυργιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Manager στις κατηγορίες CES/ EDUCATION/ IT. Οι νέες εταιρίες που πρόσφατα ανέλαβε την αντιπροσωπεία τους η Divitec AE βρίσκουν στο πρόσωπο του κυρίου Βεζυργιάννη ένα πολύ έμπειρο στέλεχος του χώρου για την υποστήριξή τους. Στόχος η ανάπτυξη νέων προϊοντικών κατηγοριών στα ηλεκτρικά καταναλωτικά προιόντα, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Ο κύριος Κώστας Τάγκαλος αναλαμβάνει καθήκοντα Marketing Services Manager της εταιρίας καθώς και την υποστήριξη Marketing του Φωτογραφικού τμήματος, παράλληλα με τα μέχρι τώρα καθήκοντά του σαν Export Sales Manager για όλα τα προϊόντα της εταιρίας. Επίσης αναλαμβάνει τον συντονισμό των δράσεων του τμήματος Service της εταιρίας , αλλά και την εταιρική επικοινωνία και εν γένει τον συντονισμό των επικοινωνιακών δράσεων της εταιρίας. Ο κύριος Τάγκαλος με τη βαθιά του γνώση του φωτογραφικού χώρου θα ενδυναμώσει το Φωτογραφικό τμήμα της εταιρίας με νέα προϊόντα και θα εξελίξει περαιτέρω το τμήμα του Service της εταιρίας.

Σχετικά με την Divitec AE
Η Divitec AE είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια των εταιριών
KODAK - BENQ – INTENSO – LENCO – TRACEBOARD - BRATECK– RIVACASE – MYKRONOZ – BMG – VENECCIA – FANTAC –STRAND EUROPE --TETENAL--SINFONIA--HITACHI--CITIZEN—BIGBEN Ι-ΟΝΙΚ.
Mε μία δυναμική και έμπειρη ομάδα συνεργατών και δικό της Service επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο Φωτογραφικό χώρο και στο κανάλι των CES αλλά και της εκπαίδευσης με επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες
Divitec AE