Η Κατερίνα Κυριακούδη νέα Διευθύντρια Marketing του Ομίλου Today Group of Companies

01/02/2016

Today Group of Companies: Ενισχύει τη διοικητική ομάδα με νέο στέλεχος.
Η Κατερίνα Κυριακούδη νέα Διευθύντρια Marketing του Ομίλου Today Group of Companies.


Ό Όμιλος Today Group of Companies, ο οποίος καθιέρωσε, αναπτύσσει και διαχειρίζεται τα 3 πετυχημένα brands “todaylicious” στον κλάδο της εστίασης, “today stores” στον κλάδο των ψιλικών και “today’s delicious stores” το καινοτόμο, συνδυαστικό concept καταστημάτων εστίασης, καφέ και ψιλικών κάτω από την ίδια στέγη, ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων Διευθύντριας Marketing από την κ. Κατερίνα Κυριακούδη.
Πιο συγκεκριμένα, η κ. Κυριακούδη αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Διεύθυνσης Marketing του Ομίλου από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016. Η ίδια διακρίνεται για την πολυετή, μακρά και πολυδιάστατη εμπειρία της στους τομείς του marketing, του digital marketing, της ανάπτυξης νέων προϊόντων και των πωλήσεων ιδιαίτερα στο χώρο των FMCG και του λιανεμπορίου με αρκετά πετυχημένα projects και διακρίσεις στο ενεργητικό της.
Μέσα από το ρόλο της θα είναι επικεφαλής για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Ομίλου, όπου βιώνοντας τις αξίες και λειτουργώντας ως ένα με τον υπόλοιπο οργανισμό, θα συμβάλει στην αξιοποίηση κάθε σύγχρονου εργαλείου για την περαιτέρω ανάπτυξη του.
Με την κίνηση αυτή ο Όμιλος Today Group of Companies ενδυναμώνει την εσωτερική του οργάνωση αξιοποιώντας το ταλέντο των ανθρώπων του και προσελκύοντας αξιόλογα στελέχη της αγοράς.

Today Group of Companies - Στοιχεία

Contact:
Marketing Department

Phone:
2310486133

Email:
info@todaygroup.gr

Website:
www.todaygroup.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace