Η μεταφραστική εταιρία Lexicon χορηγός της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ)

10/03/2016


Η μεταφραστική εταιρία Lexicon (www.lexicon.com.gr), στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, στηρίζει οικονομικά το κοινωνικό έργο της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης

10 Μαρτίου 2016

Η μεταφραστική εταιρία Lexicon (www.lexicon.com.gr), στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, στηρίζει οικονομικά το κοινωνικό έργο της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης και διέθεσε φέτος το ποσό των 2.000 ευρώ στην κατασκήνωση στον Άγιο Νικόλαο της Χαλκιδικής για τις ανάγκες της κατασκήνωσης και ειδικότερα για την αγορά τηλεφωνικού κέντρου που θα διευκολύνει την επικοινωνία γονέων με το προσωπικό, εθελοντές και παιδιά της κατασκήνωσης.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΧΑΝΘ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά της Lexicon και έκανε αποδεκτή τη δωρεά της.

Περισσότερες πληροφορίες για την κοινωνική δράση της Lexicon δημοσιεύονται στη διεύθυνση http://www.lexicon.com.gr/el/social_responsibility.php.

Προφίλ:
Η Lexicon μεταφραστική εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και κατά EN 15038, ικανοποιεί από το 1991 τις μεταφραστικές ανάγκες των γνωστότερων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, δικηγορικών εταιριών και διεθνών οργανισμών, σε περισσότερες από 20 γλώσσες.

Lexicon - Στοιχεία

Contact:
Έλενα Ζυριχίδου

Phone:
2310478280

Email:
marketing@lexicon.com.gr

Website:
www.lexicon.com.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace