Οι ανατροπές που φέρνει στο επιχειρηματικό τοπίο ο ψηφιακός μετασχηματισμός!

13/05/2016

Πως και γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να μετασχηματιστούν ψηφιακά για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και την επόμενη ημέρα του επιχειρείν.

Η ψηφιακή επανάσταση φέρνει μια νέα τάξη πραγμάτων στο επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλάζοντας άρδην την λειτουργία των επιχειρήσεων, αλλά και ολόκληρους κλάδους στο σύνολό τους. Υπολογίζεται πως μέχρι το 2020, το 75% των επιχειρήσεων θα μετασχηματιστούν ψηφιακά ή τουλάχιστον θα προετοιμαστούν για την αλλαγή. Σε ένα τέτοιο τοπίο, όποια επιχείρηση δεν εντάξει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό στη συνολική στρατηγική της κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει την ανταγωνιστικότητά της, αλλά και την ίδια της την ταυτότητα!

Η αναγκαιότητα του επιχειρηματικού μετασχηματισμού, οι μεθοδολογίες, οι τεχνολογίες και πρακτικές που οδηγούν προς την επιτυχημένη εφαρμογή και ολοκλήρωσή του ψηφιακού μετασχηματισμού αναμένεται να συζητηθούν στις εργασίες του Συνεδρίου Digital Business Transformation (www.digitaltransformation.gr), το οποίο διοργανώνεται από το περιοδικό netweek και την Boussias Communications και θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 30 Μαϊου 2016 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου Digital Business Transformation, Έλληνες και διεθνείς ομιλητές-στελέχη που είτε έχουν ήδη κάνει πράξη με επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους είτε βρίσκονται στη διαδικασία της εφαρμογής του, θα μοιραστούν εμπειρίες, πρακτικές και στρατηγικές, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τα do & don't της όλης διαδικασίας.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι:

Διεθνείς Ομιλητές
Patrick Dewald, Ιδρυτικό μέλος και Data Governance architect της Diaku
Rebecca Galambos, Digital Transformation Director, The Prince's Trust House
Dominik Grau, Chief Innovation Officer, Ebner Media Group
David Green, VP Global Marketing, ICON
Vikram Setia, Ιδρυτής της Infomentum

Έλληνες Ομιλητές
Γιώργος Β. Δημητριάδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Ξενοφών Λιαπάκης, Group CIO & Services της Interamerican και Chairman του Hellenic CIO forum
Οδυσσέας Ντότσικας, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής, TDG
Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής & Group Chief Digital Officer, Eurobank