Στις 23 Ιουνίου η Τελετή Απονομής Business IT Excellence Awards 2016

25/05/2016

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου δίπλα στο κύμα, στο Balux Prive, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της αγοράς Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, η τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016, που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Στην τελετή απονομής αναμένεται να παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη Πληροφορικής από μεγάλες εταιρείες, καθώς και εκπρόσωποι των τεχνολογικών εταιρειών και του ακαδημαϊκού τομέα.

Η πλειοψηφία των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν φέτος στο πλαίσιο του διαγωνισμού χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, ευρηματικότητα και απτό επιχειρησιακό αποτέλεσμα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις.

Τα βραβεία BITE αναδεικνύουν και βραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Φέτος περιλάμβαναν ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης, δίνοντας την ευκαιρία τόσο σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα όσο και σε εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών να διεκδικήσουν μια διάκριση για τις βέλτιστες πρακτικές, τα αποτελεσματικά έργα και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων http://www.businessitawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και την Τελετή Απονομής των Βραβείων.

Για την τελετή απονομής επικοινωνήστε με την Κατερίνα Μινό, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 154), e-mail: kmino@boussias.com


Boussias Communications - Στοιχεία

Contact:
Βασίλης Καφίρης

Phone:
2106617777

Email:
vkafiris@boussias.com

Website:
www.boussiasconferences.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace