Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και 1οι Ολυμπιακοί Αγώνες Ζωγραφικής για Παιδιά και Νέους 2016

14/07/2016

Είμαστε μια ομάδα εθελοντών που εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας για να φιλοξενεί τις ζωγραφιές των μικρών καλλιτεχνών της χώρας μας και να βραβεύει την δημιουργικότητα τους! 


Εκτιμώντας ότι η φαντασία είναι ένα πολύτιμο δώρο που χαρίζει ελπίδα και εμπιστοσύνη στο μέλλον, φιλοδοξούμε να προβάλουμε τα έργα των παιδιών μας και να σκορπίσουμε χρώμα, χαρά, αισιοδοξία και φως σε όλους!
Από την ημέρα της δημιουργίας της από εκπαιδευτικούς, γονείς και εικαστικούς, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας έχει διοργανώσει δεκάδες διαγωνισμούς ζωγραφικής σε όλη τη χώρα και έχει χαρίσει χιλιάδες βραβεία στους μικρούς της καλλιτέχνες.
Το όνειρο μας είναι να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε διαγωνισμούς ζωγραφικής και να χαρίζουμε βραβεία και χαμόγελα, ώστε να είμαστε όλοι υπερήφανοι ότι με τη συλλογική μας αυτή δράση έχουμε γεννήσει την πλουσιότερη πινακοθήκη παιδικών έργων στον κόσμο!

Ανάμεσα στις δράσεις μας ξεχωρίζουν οι συλλογές έργων προς τιμήν του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο διαγωνισμός για τη στήριξη της Ροδαυγής και φέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες Ζωγραφικής 2016.

Με μεγάλη υπερηφάνεια η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας διοργανώνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής για Παιδιά και Νέους 2016. Στους Cypolympics 2016 συμμετέχουν για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο εκπαιδευτικά ιδρύματα και πολιτιστικοί οργανισμοί από 43 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας - Στοιχεία

Contact:
Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας

Phone:

Email:
paidiki.pinakothiki.elladas@gmail.com

Website:
sites.google.com/site/paidikipinakothikielladas/

Share this release

digg twitter facebook myspace