Η Fraud Line συμμετέχει στον 4ο κύκλο του egg

15/07/2016

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Fraud Line είναι μία από τις 31 ομάδες που προκρίθηκαν και συμμετέχουν στον 4ο κύκλο του του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg, μεταξύ 293 υποψηφιοτήτων και μετά από τέσσερα στάδια αξιολόγησης, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο και ολοκληρώθηκε τον Μάιο.

Έχουμε εγκατασταθεί από τις 21 Ιουνίου και θα βρισκόμαστε για ένα τουλάχιστον χρόνο στο πλήρως εξοπλισμένο κτίριο του egg στην Καλλιθέα, Λεωφόρο Συγγρού 190.

Ευχαριστούμε τους συντελεστές του egg, την Eurobank και το Corallia για την ευκαιρία που δίνουν στην Fraud Line να αναπτυχθεί μέσα σε ένα φιλικό προς την δημιουργικότητα και την καινοτομία περιβάλλον.

H Fraud Line προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις με στόχο την καθιέρωση της επιχειρηματικής ηθικής και την εξάλειψη της απάτης εντός των εταιριών και οργανισμών. Μειώνουμε τις απώλειες των επιχειρήσεων από περιστατικά απάτης, προστατεύουμε τη φήμη τους, διαφυλάσσουμε τις θέσεις εργασίας και βελτιώνουμε την εργασιακή κουλτούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.fraudline.gr/nuepsilonalpha

http://www.fraudline.gr

Fraud Line - Στοιχεία

Contact:
Βασίλης Σταματόπουλος

Phone:
6977356534

Email:
info@fraudline.gr

Website:
www.fraudline.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace