ΔΕΙΤΕ ΤΑ 10 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ WEBSITE ΣΑΣ

02/09/2016


Είτε είστε στο στάδιο της εκκίνησης, όπου ψάχνετε το σωστό design για το νέο σας website, είτε έχετε ήδη ένα και ψάχνεστε για αλλαγές, (ανασχεδιασμός ιστοσελίδας)το σίγουρο είναι ένα: ότι θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για την έρευνά σας.


Στην έρευνά σας καλή επιλογή θα μπορούσε να είναι στο να τσεκάρετε ιστοσελίδες ανταγωνιστών καθώς και layouts και templates που σας ταιριάζουν περισσότερο. Ωστόσο, μερικές φορές, τυγχάνει να καταπιανόμαστε τόσο πολύ στην γενικότερη εικόνα της ιστοσελίδας με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία και κυρίως τα συστατικά που κάνουν ένα website πετυχημένο και αποτελεσματικό.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ WEBSITE ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ:

1. Ένας τίτλος που τραβάει την προσοχή του κοινού
Μόλις ένας επισκέπτης έρχεται στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να έχετε κάτι που θα τραβήξει την προσοχή τους, κάτι που θα του πει, «Γεια σου, έχεις έρθει στο σωστό μέρος!».

Ο τίτλος είναι ουσιαστικός και θα βοηθήσει στο να αποφασίσει ο επισκέπτης αν θα μείνει για να μάθει περισσότερα ή αν θα αποχωρήσει.

Οι καλύτεροι τίτλοι πρέπει να επικεντρώνουν στο πώς η εταιρεία ή το εμπορικό σήμα σας ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σας σε ένα σύντομο μήνυμα τριών έως οκτώ λέξεων.

2. Social media κουμπιά και links
Όλος ο κόσμος ασχολείται πλέον με τα social media. Είναι πλέον γεγονός αδιαμφισβήτητο. Προκειμένου για την εταιρία σας για να προσελκύσει πελάτες και δυνητικούς πελάτες, μια ενεργή παρουσία στα social media είναι απαραίτητη.

Μην ξεχνάτε να βάζετε τα  κουμπιά (από τα social media) σε εμφανές σημείο επάνω καλύτερα στο header των σελίδων σας με συνδέσμους (links) που να οδηγούν στις αντίστοιχες σελίδες τους.

3. Απλή πλοήγηση
Αν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας δεν μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που ψάχνουν γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία, η ιστοσελίδα σας έχει αποτύχει.

Οι χρήστες του Διαδικτύου είναι απίστευτα ανυπόμονοι, και σε πολλές περιπτώσεις όταν κάτι διαρκεί περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για την αναζήτηση πληροφοριών.
Το φιλικό μενού παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική πλοήγηση της ιστοσελίδα σας και θα πρέπει να περιλαμβάνει σαφείς τίτλους που συνδέονται με τις σελίδες που περιγράφουν την εταιρεία σας, τις υπηρεσίες που προσφέρονται και άλλες σημαντικές σελίδες όπως blog, μαρτυρίες ευχαριστημένων πελατών κ.α.

4.  Δείξτε που βρίσκεστε στον χάρτη
Θα πρέπει οι επισκέπτες να σας βρουν εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν απΆτο site και να τους παρέχετε οδηγίες πως μπορούν να έρθουν σε εσάς.

Τι καλύτερο λοιπόν από την χρήση ενός χάρτη (Google Maps) που θα δείχνει ξεκάθαρα την ακριβή τοποθεσία σας και θα είναι συμβατός με όλες τις συσκευές και τα smartphones.

Δείτε όλο το άρθρο για τα 10 χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το site σας εδώ.

WEBONE - Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Στοιχεία

Contact:
¶ρης Αβραμίδης

Phone:
2310254007

Email:
[email protected]

Website:
www.webone.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace