Στον αέρα το νέο site της εταιρίας BMW Στρατουδάκης

25/05/2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο νέος ιστοχώρος για την εταιρία BMW Στρατουδάκης, www.bmwstratoudakis.gr από την WEBONE

Λίγα λόγια για την εταιρία

Το 1968 ο Μιχάλης Στρατουδάκης δημιούργησε την εταιρεία ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Ανταλλακτικά BMW με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο κατάστημα στεγάστηκε στη δυτική περιοχή της πόλης, στην οδό Γλάδστωνος 9.
Η αξιοπιστία και οι ανταγωνιστικές τιμές οδήγησαν σύντομα στην καθιέρωση της εταιρείας μας ως της πρώτης εκτός του επισήμου δικτύου εμπορίας γνήσιων ανταλλακτικών BMW στη Θεσσαλονίκη.

Το 1997 ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου υποκαταστήματός μας στην ανατολική περιοχή της πόλης, στην οδό Κατσιμίδη 60, με στόχο την καλύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση της συνεχώς αυξανόμενης πελατείας μας.

Το 2003, προκειμένου να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και αποτελεσματικότερες εναλλακτικές προτάσεις στους πελάτες μας, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και στον τομέα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Για το σκοπό αυτό κατασκευάστηκαν αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητο χώρο στο Βιοτεχνικό Πάρκο Νέας Μηχανιώνας.

Η δυναμική και ανοδική πορεία της εταιρείας ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ Ανταλλακτικά BMW οδήγησε στην αναγκαιότητα να επεκτείνουμε την επιχειρηματική δραστηριότητά μας στην Αθήνα, δημιουργώντας υποκατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τη σημαντική και συνεχώς αυξανόμενη διείσδυσή μας στην αγορά των νότιων περιοχών της χώρας.

Ως επισφράγισμα της εξαιρετικής διαδρομής μας και της θέσης που επάξια έχουμε κατακτήσει στην αγορά λειτουργώντας δυναμικά και αξιόπιστα από το 1968, σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει και νέο υποκατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη, στην οδό Μοναστηρίου, ολοκληρώνοντας το ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης των πελατών μας.

WEBONE - Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Στοιχεία

Contact:
Άρης Αβραμίδης

Phone:
2310254007

Email:
[email protected]

Website:
www.webone.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace