Η Cognity ανέλαβε τη διάθεση και υποστήριξη σε Ελλάδα και Κύπρο των προϊόντων λογισμικού HPE Software της Hewlett Packard Enterprise

13/07/2017

Ειδικότερα, από την 1η Ιουνίου 2017 η Hewlett Packard Enterprise έχει προβεί στην απόσχιση του τμήματος λογισμιλού HPE Software και της συγχώνευσης του με την εταιρεία Micro Focus, διεργασίες οι οποίες αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2017.

Η νέα εταιρεία που θα προκύψει με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης θα είναι η 6η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο με CEO τον νυν επικεφαλής της HPE Software, διατέτοντας συνολικά περίπου 20.000 υπαλλήλους και 50.000 πελάτες παγκοσμίως.

Για την Ελλάδα και την Κύπρο, το μοντέλο διάθεσης και υποστήριξης για το πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων της νέας εταιρείας θα υλοποιείται μέσω εξουσιοδοτημένου καναλιού διανομής Value Added Distributor (VAD). Η Cognity, η οποία στελεχώνεται από ανθρώπινο δυναμικό της Hewlett Packard Enterprise Software και αποτελεί, σαν τοπικός VAD, πυλώνα ανάπτυξης της νέας εταιρείας, μέσα από τις μοναδικές ικανότητές της να υποστηρίξει την πώληση, την υποστήριξη ή και να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υλοποίησης για το σύνολο των προϊόντων της νέας εταιρείας.

Cognity AE - Στοιχεία

Σαμπάνης Θάνος