Σχεδιασμός ιστοσελίδας 2017. Ποια είναι τα κορυφαία συστατικά

02/08/2017


Για να αποδώσει καλά μία ιστοσελίδα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ό, τι δείχνει το design και οι φωτογραφίες. 


Πριν σας παρουσιάσουμε τα 9 κορυφαία συστατικά που θα πρέπει να έχει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, θα σας αναφέρουμε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες και οι κατασκευαστές ιστοσελίδων συμβάλλουν στην δημιουργία χαμηλής ποιότητας ιστοσελίδων και τι θα πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι χρήσιμη τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ιδιοκτήτες

ΠΕΛΑΤΕΣ

Για να αποδώσει καλά μία ιστοσελίδα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ό, τι δείχνει το design και οι φωτογραφίες. Δυστυχώς, πολλοί πελάτες δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν αυτό. Θεωρούν ότι η ανάπτυξη ενός ιστότοπου αφορά ακριβώς τη δημιουργία της εμφάνισης που θα πρέπει να είναι εντάξει, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος λειτουργιών που πρέπει να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν σωστά.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν περιορισμένη γνώση του τι πρέπει να κάνει ένας ιστότοπος. Θεωρούν ότι είναι μια εικόνα που απλά προβάλλεται στο διαδίκτυο και που θα πρέπει κατά κάποιον τρόπο να προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες και να τους μετατρέψει σε πελάτες, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ή η λειτουργικότητα είναι μηδαμινή. Λυπούμαστε για τους πελάτες, αλλά η αλήθεια είναι αυτή: οι ιστότοποι δεν λειτουργούν έτσι.

Για κατασκευή ιστοσελίδων ελάτε στην WEBONE

Οι πελάτες συνήθως ζητούν περισσότερα από ό, τι επιτρέπει ο προϋπολογισμός τους. Περιμένουν τα αποτελέσματα να έρθουν γρήγορα και εύκολα, ακόμα κι όταν έχουν μικρό προϋπολογισμό.
Πελάτες, χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και μην ξεχνάτε την παλιά παροιμία «παίρνετε ότι πληρώνετε«. Εάν θέλετε ένα ολοκληρωμένο, στιβαρό και εξελιγμένο σχεδιασμό ιστοσελίδας ο οποίος επιτυγχάνει τους στόχους σας τότε αυτό θα σας κοστίσει.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Πολλοί κατασκευαστές αντιμετωπίζουν τα ψηφιακά χαρακτηριστικά μάρκετινγκ ως «πρόσθετα» όταν προσφέρουν πακέτα σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων σε πελάτες. Αυτά τα (ζωτικής σημασίας) χαρακτηριστικά δεν θα πρέπει να είναι προαιρετικά που προσφέρονται με επιπλέον χρεώσεις. Ο δικτυακός τόπος των επιχειρήσεων δεν είναι μια στατική παρουσίαση, είναι ένας κόμβος που δημιουργήθηκε για αλληλεπίδραση.

Ως κατασκευαστές ιστοσελίδων, ήρθε η ώρα να θέσουμε ορισμένα πρότυπα.

Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να πουλάμε websites που δεν είναι πλήρως λειτουργικά. Το βασικό μας πακέτο θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ που είναι απαραίτητα για να δημιουργηθεί ένας λειτουργικός ιστότοπος που να είναι χρήσιμος τόσο για τους χρήστες όσο και για τον ιδιοκτήτη του. Αν ο πελάτης σας δεν θέλει να πληρώσει αυτό που αξίζει, τότε να τον εκπαιδεύσετε πρώτα αντί απλά να αφαιρέσετε τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν επιτυχημένο.

Και αν εξακολουθούν να θέλουν αυτό την κακή ιστοσελίδα; Τότε το πρόβλημα είναι δικό τους ή καλύτερα δείξτε τους την πόρτα.

Το 2017, ένας ιστότοπος δεν είναι πλήρης αν δεν έχει τα παρακάτω:

Δείτε όλο μας το άρθρο για τα κορυφαία συστατικά που θα πρέπει να έχει η ιστοσελίδα σας εδώ

WEBONE - Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Στοιχεία

Contact:
Άρης Αβραμίδης

Phone:
2310254007

Email:
[email protected]

Website:
www.webone.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace