Η μεταφραστική εταιρία Lexicon χορηγός της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ)

21/09/2017

Η μεταφραστική εταιρία Lexicon, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, στηρίζει οικονομικά το κοινωνικό έργο της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης

21/9/2017 Δελτίο Τύπου – Lexicon

Η μεταφραστική εταιρία Lexicon, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, στηρίζει οικονομικά το κοινωνικό έργο της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης και διέθεσε φέτος το ποσό των 2.500 ευρώ για την ανακατασκευή τριών χτιστών τραπεζιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης καθώς και για την κατασκευή δύο νέων χτιστών τραπεζιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τις ανάγκες άθλησης των νέων που επισκέπτονται την κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΧΑΝΘ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά της Lexicon και έκανε αποδεκτή τη δωρεά της.

Περισσότερες πληροφορίες για την κοινωνική δράση της Lexicon δημοσιεύονται στη διεύθυνση http://lexicon.com.gr/el/news.php?social=1.

Προφίλ:
Η Lexicon μεταφραστική εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και κατά ISO 17100:2015, ικανοποιεί από το 1991 τις μεταφραστικές ανάγκες των γνωστότερων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, δικηγορικών εταιριών και διεθνών οργανισμών, σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Lexicon - Στοιχεία

Contact:
Έλενα Ζυριχίδου

Phone:
2310478280

Email:
[email protected]

Website:
www.lexicon.com.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace