Φέτος το καλοκαίρι αντί για κλιματιστικό προτιμήστε το βουνό!

17/06/2010

Το HOTEL HELMOS KALAVRITA είναι ο κατάλληλος προορισμός για ένα εναλλακτικό και δροσερό καλοκαίρι στη φύση! Για τις θερινές αποδράσεις σας μακριά από την πολυκοσμία και τον καύσωνα, οργανώστε από τώρα τις διακοπές σας με πολύ προνομιακές τιμές, ενάντια στην κρίση!

Μια ξεχωριστή πρόταση διακοπών προτείνει για το καλοκαίρι το HOTEL HELMOS KALAVRITA, όπου πέρα από τις χειμερινές αποδράσεις έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μερικές από τις δροσερότερες καλοκαιρινές ημέρες! Το ξενοδοχείο HELMOS είναι 4 αστέρων και βρίσκεται σε μια πανέμορφη πλατεία των Καλαβρύτων, πλημμυρισμένη από πλατάνια και λουλούδια. Σε υψόμετρο 750 μέτρων και σε ένα ιδιαίτερα δροσερό και υγιεινό κλίμα, είναι ιδανικό για παραθερισμό και ξεκούραστες διακοπές.

Τα Καλάβρυτα βρίσκονται σε απόσταση μόνο 32 χλμ. από την όμορφη παραλία της Πούντας και έτσι το μπάνιο στη θάλασσα μπορεί να γίνει καθημερινή συνήθεια γιατί η περιοχή προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας σε πολύ κοντινή απόσταση. Συνδυάστε τη διαμονή σας στο HOTEL HELMOS KALAVRITA, με extreme sports όπως mountain bike, trekking, rafting αλλά και εκδρομές στην περιοχή, όπως μια επίσκεψη στο μυστηριώδες Σπήλαιο των Λιμνών, πεζοπορία-ορειβασία σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδας τον Χελμό, ή με το πέρασμα του Βουραϊκού, το γνωστό φαράγγι που ακολουθεί το τρένο των Καλαβρύτων. Μην χάσετε τη μοναδική εμπειρία του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου με τα νέα βαγόνια, το ιστορικό τρένο που συνεχίζει τη λειτουργία του για τη διαδρομή από το Διακοπτό ως τα Καλάβρυτα και χαρίζει στον επιβάτη φαντασμαγορικές εικόνες της φύσης.

Μετά από τις δραστηριότητες που θα επιλέξετε, ξεκουραστείτε κάτω από τα πλατάνια και απολαύστε μια παγωμένη φρέσκια λεμονάδα που προσφέρει κάθε απόγευμα το ξενοδοχείο στους φιλοξενούμενους του. Χαρίστε στον εαυτό σας πραγματικά δροσερές και ξεκούραστες διακοπές και με τιμές που ξεκινούν από 28€ το άτομο ημερησίως μαζί με απολαυστικό πρωινό με παραδοσιακά προιόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hotelhelmos.gr ή τηλεφωνήστε στο 26920 59222.

MYPUBLICS - Στοιχεία

Contact:
ΕΥΑ ΠΑΧΗ

Phone:
210 9356693

Email:
[email protected]

Website:
www.mypublics.com

Share this release

digg twitter facebook myspace