ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αυτόν το Φεβρουάριο κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για Σπουδές Ναυτιλιακών

29/01/2018

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 40%

Θέλεις κορυφαίες σπουδές Ναυτιλιακών, με αποκλειστική συμμετοχή στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου της Ναυτιλίας, όπως η Ευρωπαϊκή Ναυτιλιακή Εβδομάδα στις Βρυξέλλες ή ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός Καινοτομίας «BlueGrowth»;

Δίνοντας δυναμικό «παρών» στις πλέον σημαντικές εκθέσεις και διοργανώσεις του ναυτιλιακού κλάδου και με πιο πρόσφατη κατάκτηση το Βραβείο Καινοτομίας στη Ναυτιλία,που απέσπασε πανελλαδικάσε επίπεδο ΙΕΚ για το έτος 2017, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τη Νο1 επιλογή για Ναυτιλιακές Σπουδές!

Έχοντας συνάψει συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης (NCFE, CISCO, ECDL, CITY&GUILDS) και διαθέτοντας ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑσε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκηαποτελεί σίγουρα την ΑΛΦΑ επιλογή για ανταγωνιστικά ποιοτικέςσπουδές στα Ναυτιλιακά. Παράλληλα, διασφαλίζει,ως Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, την έγκαιρη και συνεχή διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, από την δωρεάν πρακτική τους άσκηση -πολλές φορές και με αμοιβή!- μέχρι και την επαγγελματική τους αποκατάσταση ως αποφοίτους, στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες.

Υπόγραψε» την επαγγελματική σου καταξίωση, σπουδάζοντας στην περιζήτητη ειδικότητα:

• Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας

Αυτόν τον Φεβρουάριο, πίστεψε στον εαυτό σου, πάρε τη σωστή απόφαση και κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για το μέλλον σου!
ΙΕΚ ΑΛΦΑ. BELIEVE.

Για περισσότερες πληροφορίες: