Η ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του ευρωπαϊκού έργου Let’s Guide είναι πλέον διαθέσιμη!

14/05/2018


Η ομάδα του έργου Let’s Guide σχεδίασε και υλοποίησε μία καινοτόμο ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο εκπαιδευτικό διαδραστικό υλικό και ως στόχο έχει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων ενηλίκων που ενδιαφέρονται για τον τομέα των επιχειρήσεων.

Μετά από πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς της ομάδας του Let's Guide, το κύριο αποτέλεσμα του έργου -η ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα- ολοκληρώθηκε και είναι διαθέσιμη εδώ: http://letsguide.erasmusplus.website. Προσφέρεται στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Σλοβένικα και Ελληνικά. Το κυρίως περιεχόμενό της χωρίζεται σε 5 διδακτικές ενότητες, οι οποίες αναφέρονται ουσιαστικά σε 5 βασικές επιχειρηματικές ικανότητες. Ο χρήστης επιλέγει την επιχειρηματική ικανότητα που τον ενδιαφέρει να αναπτύξει και αυτόματα μεταφέρεται στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό.

Η ομάδα του έργου έχει ήδη πραγματοποιήσει την 1η εξωτερική δοκιμή της ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Κάθε εταίρος ζήτησε από 5 γενικούς χρήστες και 2 εκπαιδευτές να συμμετέχουν στη διαδικασία της αξιολόγησης. Η ανατροφοδότηση που συλλέχθηκε ήταν ιδιαίτερα θετική και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της πλατφόρμας.

Στο εισαγωγικό βίντεο(https://youtu.be/pxx-UwWTmAY) παρουσιάζεται η δομή της πλατφόρμας λεπτομερώς. Ο κύριος στόχος της είναι να προσφέρει ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε άτομα που σκέφτονται να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους περιπέτεια (εν δυνάμει επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, ανέργους). Το περιεχόμενο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία.

Την τρέχουσα περίοδο, η ομάδα του έργου ασχολείται με την προετοιμασία του Οδηγού Εκπαιδευτών, ο οποίος θα περιλαμβάνει διδακτικές σημειώσεις σχετικά με το πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Let’s Guide στο μάθημά τους.

Το έργο συντονίζει η εταιρία Foxpopuli από την Ισλόβ (Σουηδία) και οι εταίροι είναι η FyG Consultores από τη Βαλένθια (Ισπανία), η ERIFO από τη Ρώμη (Ιταλία), η Crystal Clear Soft (CCS) από την Αθήνα (Ελλάδα), η Euro Lider από το Λούμπλιν (Πολωνία) και το University of Maribor από το Μάριμπορ (Σλοβενία).

Το έργο θα ολοκληρωθεί το τέλος Αυγούστου 2018.

Ιστοσελίδα: www.letsguide.eu
Σελίδα Facebbok: www.facebook.com/Lets-Guide-1621498911492441

CCS Digital Education - Στοιχεία

Contact:
ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

Phone:
2106746200

Email:
[email protected]

Website:
www.ccseducation.com

Share this release

digg twitter facebook myspace