10 λόγοι για να επιλέξετε το WordPress ως CMS για το website σας

02/07/2018


Πριν δείτε τους 10 καλούς λόγους για να επιλέξετε το WordPress ας δούμε τι είναι το CMS:


Με απλά λόγια το CMS (Content Management System) Ελληνιστί, Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Το περιεχόμενο μπορεί να αποτελείται από συγγραφή, οργάνωση, εισαγωγή διάφορων χαρακτηριστικών κλπ. Με αυτό, εκτός του ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το επιθυμητό περιεχόμενο, μπορείτε επίσης να δώσετε πρόσβαση και σε άτομα της επιλογής σας, έχοντας ο καθένας διαφορετικό επίπεδο αδειοδοτημένης και τροποποίησής του.

Πάμε τώρα στο WordPress

Το WordPress, είναι ένα εργαλείο για Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, γραμμένο σε PHP (γλώσσα προγραμματισμού για τη δημιουργία ιστοσελίδων), που χρησιμοποιείται κατά κόρον για την κατασκευή ιστοσελίδων, blogs, portfolios, καταλόγων διαδικτύου και πολλών άλλων.

Ξεκίνησε το 2003 από τους Matt Mullenweg και Mike Little ως λογισμικό καθαρά για blogs, γι αυτό και οι άνθρωποι που το προτιμούσαν ήταν εκείνοι που ήθελαν να κάνουν ένα δικό τους προσωπικό ιστολόγιο. Οι κατασκευαστές του, βέβαια, ήξεραν ότι κάποια στιγμή το εγχείρημα τους θα εκτοξευόταν και θα έφταναν στο σημείο να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών.

Λόγων των πολλών και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, αλλά και των εργαλείων μορφοποίησης, είμαστε πλέον πεπεισμένοι, ότι το WordPress CMS, είναι η πιο αποτελεσματική και ευέλικτη πλατφόρμα, που μπορεί να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις και προσδοκίες, προκειμένου να χτίσετε το δικό σας website.

Επειδή μπορεί να μην πειστήκατε ακόμα, θα σας παραθέσουμε παρακάτω 10 ισχυρούς λόγους, γιατί να επιλέξετε το WordPress:

WordPress Γιατί:

Είναι το πιο Δημοφιλές

Έρευνες έχουν δείξει, ότι το WordPress, έχει τη μερίδα του λέοντος στην αγορά, το οποίο μεταφράζεται σε πάνω από το ένα τέταρτο των ήδη υπαρχόντων websites. Με λίγα λόγια το WordPress, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Η πορεία του διαφαίνεται όλο και πιο ανοδική, κάνοντάς το την πλέον κατάλληλη επιλογή, για να φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα. Λόγω αυτού, πολλοί χρήστες, είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε επαγγελματίες που να ειδικεύονται στο WordPress.

Δείτε όλο μας το άρθρο εδώ

WEBONE - Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Στοιχεία

Contact:
Άρης Αβραμίδης

Phone:
2310254007

Email:
[email protected]

Website:
www.webone.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace