Αφορά όλους τους ιδιοκτήτες domain name

04/07/2018


Μία σημαντική ενημέρωση που αφορά σε όσους έχουν κατοχυρωμένο domain name με κατάληξη .gr. Σε μερικές ημέρες, η πρώτη κατάληξη με ελληνικά γράμματα θα κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο! Το “.ελ” έρχεται και εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε έγκαιρα ώστε να είσαι προετοιμασμένος.

Πότε; 

Μέσα στον Ιούλιο αναμένουμε να δοθεί η δυνατότητα κατοχύρωσης .ελ domains! Αυτό σημαίνει ότι πλέον το .gr δεν θα είναι η μόνη κατάληξη που θα παραπέμπει σε ελληνικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Με αφορά; 

Έχεις ήδη .gr domain, επομένως σε αφορά άμεσα! Θα σου δοθεί “προτεραιότητα” κατοχύρωσης για να προστατεύσεις το brand σου.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση διάθεσης .ελ domains θα κρατήσει 3 μήνες και αφορά εσένα και κάθε άλλο χρήστη του διαδικτύου που έχει ήδη .gr domain και θέλει να κατοχυρώσει το ίδιο αλλά με .ελ κατάληξη. Η μόνη προϋπόθεση είναι τα στοιχεία ιδιοκτήτη των δύο domains να είναι τα ίδια και η κατοχύρωση να γίνει στον ίδιο καταχωρητή.

Η δεύτερη φάση διάθεσης .ελ domains θα αφορά κάθε χρήστη του διαδικτύου. Κάθε domain που έχει μείνει διαθέσιμο από την πρώτη φάση, θα μπορεί να κατοχυρωθεί από οποιονδήποτε! Αν, για παράδειγμα, έχεις το "www.mydomainname.gr" και δεν κατοχυρώσεις στο τρίμηνο το "www.mydomainname.ελ", θα μπορεί οποιοσδήποτε άλλος να το κάνει.

Δώσε προσοχή, λοιπόν, κι εμείς θα φροντίσουμε να σε ενημερώσουμε και πάλι για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της πρώτης φάσης καθώς και για την τιμή κατοχύρωσης των .ελ domains!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

WEBONE - Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Στοιχεία

Contact:
Άρης Αβραμίδης

Phone:
2310254007

Email:
[email protected]

Website:
www.webone.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace