ΣΥΝΕΔΡΙΟ YES EXECOM 24-26/06/10, MEDITERRANEAN PALACE HOTEL

25/06/2010

Στις 24 – 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται το ευρωπαϊκό συνέδριο «YES Execom», με διοργανωτή την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).

Ομιλητές στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας – YES θα είναι ο Στέφανος Μάνος, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Αρτέμης Σαΐτακης, ο Νίκος Νικολάου, ο Γρηγόρης Πραστάκος, ο Δημήτρης Λακασάς, ο Yannis Kent, η Claire Munck, ο Henri Mallosse, ο Μάρκος Βερέμης κ.α.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών, και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Virtual Trip,σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, αναφέρθηκε στις αδυναμίες της νεανικής επιχειρηματικότητας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίγκος ανέφερε ότι «σε αυτές τις κρίσιμες περιόδους, η στήριξη της πραγματικής οικονομίας και η υπέρβαση της τρέχουσας κρίσης, αποτελεί βασική και επείγουσα προτεραιότητα. Η επιχειρηματικότητα των νέων αποτελεί την πιο δυναμική διέξοδο από την ανεργία και την οικονομική κρίση και τη βασική ατμομηχανή για υγιή και μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας».

MEDITERRANEAN PALACE HOTEL - Στοιχεία

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΗ