Η NIKE γράφει το μέλλον με 11.000 νέους Facebook φίλους σε μία ημέρα!

12/07/2010

Η NIKE γράφει το μέλλον με 11.000 νέους Facebook φίλους σε μία ημέρα!

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2010

Σε αποτελεσματική μορφή διαφήμισης στην πρώτη σελίδα του Facebook προχώρησε η NIKE για την προώθηση της καμπάνιας “Write the Future” με πρωταγωνιστές γνωστούς ποδοσφαιριστές της Nike. Η εταιρεία αξιοποίησε τη δυνατότητα αποκλειστικής προβολής για 1 ημέρα στην πρώτη σελίδα του Facebook (Reach Block) προσθέτοντας στο διάστημα αυτό 11.000 νέους fans στο Nike Football Greece.

Συνολικά περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες του Facebook εκτέθηκαν στη διαφήμιση τη συγκεκριμένη ημέρα εξασφαλίζοντας πρωτοφανή επίπεδα κάλυψης στην καμπάνια.

Την ενέργεια υλοποίησε η Mindshare με τη συνεργασία της Thinkdigital, επίσημου αντιπροσώπου διαφήμισης του Facebook στην Ελλάδα.

Σχετικά με τη thinkdigital:

Η Thinkdigital, είναι το μεγαλύτερο δίκτυο Ψηφιακών Μέσων στην Ν.Α. Ευρώπη. Παρέχει σε διαφημιστές και διαφημιζομένους υπηρεσίες που επιτρέπουν τη στοχευμένη επικοινωνία με τα κοινά που τους ενδιαφέρουν. H Thinkdigital είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος διαφήμισης του MSN, των προϊόντων Windows Live και του Facebook στην Ν.Α. Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαρία Μαυρομμάτη