Αύξηση των ακινήτων του Elizabeth Estate Agency

23/02/2010

Με περίπου 2000 επισκέψεις το μήνα κατά το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, η ιστοσελίδα elizabethEstateAgency.com έχει αναδείξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το μεσιτικό γραφείο Elizabeth Estate Agency σε ένα από τα μεγαλύτερα του νομού Χανίων.

Επιπλέον, η τακτική του στοχευμένου marketing και η προβολή των ακινήτων του γραφείο σε μία πληθώρα από έντυπα και ιστοσελίδες έχει επιφέρει αύξηση των πωλήσεων και ενοικιάσεων κατά τους πρώτους μήνες του 2010, σε μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για την κτηματαγορά.

Μέσα σε αυτή τη συγκυρία, η εμπιστοσύνη των πελατών του Elizabeth Estate Agency είναι, πλέον δεδομένη. Ο συνδυασμός μίας σειράς από νέες συνεργασίες με μεσιτικά γραφεία και γνωστές κατασκευαστικές εταιρίες του νομού με την αποτελεσματικότητα των τακτικών προβολής και προώθησης του γραφείου, οδήγησαν σε σημαντική αύξηση των διαθέσιμων ακινήτων μέσα στο 2009. Ο αριθμός των ακινήτων που διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση άγγιξε τα 140 λίγο πριν το τέλος Φεβρουαρίου, αύξηση κατά 170% σε σύγκριση με το τέλος του πρώτου διμήνου του 2009.

Στόχος είναι, πλέον, ταυτόχρονα με την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων ακινήτων, και η ουσιαστική επέκταση του Elizabeth Estate Agency σε λιγότερο εμπορικές περιοχές του νομού Χανίων, όπως, για παράδειγμα, το νότιο και το δυτικό τμήμα του. Το γραφείο θα συνεχίσει να αναζητά συνεργάτες σε αυτές τις περιοχές με στόχο τη βελτίωση της εκεί παροχής κτηματομεσιτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Στόχος για το 2010 είναι η αναγνώριση του γραφείου ως έγκυρο και αξιόπιστο συνεργάτη των κατοίκων αυτών των περιοχών μέσα από προσεγμένες, σύγχρονες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες άμεσα διαθέσιμες σε κάθε περιοχή.

Το Elizabeth Estate Agency θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του και τις τεχνικές προώθησης των ακινήτων του για ακόμα περισσότερους και ευχαριστημένους πελάτες.

Elizabeth Estate Agency - Στοιχεία

Φουντουλάκη Ελισάβετ