ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ HOUSEOFWINE.GR

09/09/2010

Ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας συμπληρώνει στις 21 Σεπτεμβρίου το houseofwine.gr, η μεγάλη Ελληνική διαδικτυακή κάβα. Η πρώτη αυτή επέτειος θα γιορταστεί με μοναδικές προσφορές σε κρασιά, οινοπνευματώδη και άλλα προϊόντα για όλους τους πελάτες του houseofwine.gr που θα επισκεφτούν τις ιστοσελίδες του στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το houseofwine.gr μπήκε δυναμικά στην Ελληνική αγορά πριν από ένα χρόνο, ξεκινώντας την δική του «σχολή» στην πώληση του κρασιού από το internet στη χώρα μας. Στις προκλήσεις των καιρών που ακολούθησαν, ανταποκρίθηκε με καινοτομίες, πρωτοποριακές πρωτοβουλίες, αλλά και έμφαση στην ενημέρωση, την εκπαίδευση, την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ένα χρόνο και σχεδόν δύο εκατομμύρια εμφανίσεις σελίδων μετά, το houseofwine.gr έχει εδραιωθεί στην συνείδηση του οινόφιλου κοινού όλης της Ελλάδας. Με ολοκληρωμένη πληροφόρηση για όλα τα κρασιά του καταλόγου του, συμβουλές για το ιδανικό ταίριασμα κάθε κρασιού με φαγητό, live τηλεφωνική και online εξυπηρέτηση, καθώς και βιντεο-παρουσιάσεις δοκιμών σε επιλεγμένες ετικέτες, το houseofwine.gr προωθεί ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν ο Ελληνικός και ο διεθνής αμπελώνας, πάντα με γνώμονα τη σωστή σχέση ποιότητας-τιμής.

Μέσα στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του, το houseofwine.gr εξυπηρέτησε πελάτες σε όλη τη χώρα, από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη, οργάνωσε δείπνα και γευσιγνωσίες για τα μέλη του δραστήριου club του, ενώ προμήθευσε και πολλά γνωστά εστιατόρια με ποιοτικά κρασιά, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και το Monvinic, το κορυφαίο wine restaurant που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης.

Ο Μιχάλης Πικούνης, διευθυντής του houseofwine.gr, δήλωσε: «Πριν από ένα χρόνο ξεκινήσαμε ένα φιλόδοξο εγχείρημα, επενδύοντας εκτεταμένα σε εγκαταστάσεις, αποθήκες, ανθρώπινο δυναμικό, προώθηση και πολύ προσωπικό χρόνο. Ένα χρόνο μετά, διαπιστώνω με χαρά ότι η προτίμηση των Ελλήνων οινοφίλων δικαίωσε με το παραπάνω τις προσπάθειές μας. Μπαίνουμε στο δεύτερό μας χρόνο με πολλά νέα σχέδια, και δεσμευόμαστε να φέρουμε στην Ελληνική αγορά ακόμα πιο πρωτοποριακά στοιχεία που θα ομορφύνουν τη ζωή των φίλων του καλού κρασιού».

Το Houseofwine.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους απανταχού φίλους του κρασιού! Aπό τον Σεπτέμβριο του 2009 εισάγει νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες και ιδέες, τόσο στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών του όσο και στον απλό αλλά εξειδικευμένο τρόπο ενημέρωσής τους, φέρνοντας επανάσταση στην αγορά του κρασιού στην Ελλάδα.

Γενικές πληροφορίες

Το Ηοuse Of Wine το πιο ενημερωμένο και επαγγελματικό e-shop οίνου στην Ελλάδα, απαντά σε όλα τα καθημερινά σας ερωτήματα σε σχέση με το κρασί και τα χαρακτηριστικά του και σας παραδίδει τη φιάλη που θέλετε ακόμη και αυθημερόν σπίτι σας. Το House of Wine ξεχωρίζει γιατί διαθέτει:

Άμεση Παράδοση

Παράδοση σε 2 εργάσιμες ημέρες - Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα το House of Wine παραδίδει οπουδήποτε στην Ελλάδα εντός 2 εργάσιμων ημερών. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα η αποστολή γίνεται την επομένη της παραγγελίας. Παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες - Αν ο χρόνος δεν πιέζει, υπάρχει επιλογή παράδοσης σε 5 εργάσιμες ημέρες - για ολόκληρη την Ελλάδα - της οποίας το κόστος για την Αττική είναι 10€ ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι πολύ οικονομικό και εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας. Δωρεάν Παράδοση εντός Αττικής - Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 60€ και ο προορισμός της είναι εντός Αττικής τότε μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν παράδοση εντός 5 ημερών. Αυθημερόν Παράδοση εντός Αττικής - Για τις παραγγελίες εκείνες που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά υπάρχει η επιλογή αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής.

Ποικιλία ετικετών

Το House of Wine διαθέτει μία τεράστια ποικιλία ετικετών η οποία καλύπτει 1000+ ετικέτες από όλα τα ελληνικά κρασιά καθώς και από τα πιο αξιόλογα διεθνή κρασιά από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Αργεντινή και Χιλή. Το House of Wine μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του απλού φίλου του κρασιού αλλά και του πιο ενημερωμένου γευσιγνώστη-οινόφιλου.

Συνεχής ενημέρωση σε σχέση με το κρασί

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι κρασί να επιλέξετε για το σπίτι σας; Είστε καλεσμένος και θέλετε άμεσα ένα κρασί στην πόρτα του σπιτιού σας; Θέλατε πάντα να φτιάξετε μία μικρή κάβα σπίτι σας αλλά δεν έχετε το χρόνο; Αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον event που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε σχέση με το κρασί; Τι κρασί ταιριάζει με το φαγητό σας; Τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω τις δίνει τo μεγαλύτερο ηλεκτρονικό e-shop Ηουse of Wine.

Mε εγκαταστάσεις αποθήκευσης δυναμικότητας 20.000 φιαλών και δυνατότητα άμεσης παράδοσης των 1000+ ετικετών όλων των ελληνικών και των πιο αξιόλογων διεθνών κρασιών από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Αργεντινή, Χιλή, το House of Wine εξυπηρετεί τόσο τον απλό φίλο του κρασιού όσο και τον γευσιγνώστη – οινόφιλο. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του στο διαδίκτυο το www.houseofwine.gr έκανε αίσθηση, αφού είναι το μόνο ελληνικό e-shop που προσφέρει τη δυνατότητα συνολικής ενημέρωσης σχετικά με το κρασί και τον συνδυασμό του με τα διάφορα πιάτα. Επίσης, παρέχει μία καινοτομική υπηρεσία που αφορά στη δυνατότητα αναζήτησης με βάση κριτήρια όπως παραγωγός, ετικέτα, χώρα, τύπος κρασιού, χρονιά, τιμή. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες μετατρέπουν την αγορά ενός κρασιού σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο σε μία πραγματικά ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική εμπειρία!

houseofWine.gr

Παραγγελίες: 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!

Υπεύθυνος Διεύθυνσης: ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤ. ΠΙΚΟΥΝΗΣ

Διεύθυνση: Ιθώμης 26, 152 31, Χαλάνδρι