Νέος οδηγός εκπαίδευσης EduFind.gr

22/09/2010

Τι ακριβώς είναι ο διαδικτυακός οδηγός εκπαίδευσης EduFind.gr;

Πρόκειται για μια ψηφιακή εφαρμογή του Διαδικτύου (Internet) που αποτελεί εργαλείο για τον εντοπισμό και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών κέντρων κάθε βαθμίδας και κάθε γειτονιάς. Η χρήση του είναι απολύτως δωρεάν από όλους και παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις εκπαιδευτικές επιλογές που έχει κάθε σπουδαστής ή φοιτητής στην περιοχή του αλλά και ευρύτερα σε όλη τηνΕλλάδα


O οδηγός αποτελεί πραγματικά μια καινοτόμα εφαρμογή που επιχειρεί να «χαρτογραφήσει» την αγορά της εκπαίδευσης στη χώρα μας παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για κάθε κέντρο εκπαίδευσης σε συνδυασμό με χαρτογραφικές απεικονίσεις που γίνονται με την εφαρμογή Google Maps. Mέσα από τις εξελιγμένες μηχανές αναζήτησης του οδηγού οι υποψήφιοι μαθητές και γονείς έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλες τις διαθέσιμες εκπαιδευτικές προτάσεις κάθε περιοχής με μερικά μόνο κλικ!

Ποιες οι δυνατότητες που παρέχει ο οδηγός στους τελικούς χρήστες;

Ένας χρήστης του διαδικτύου μπορεί να αναζητήσει με γεωγραφικά κριτήρια μιας Πόλης ή Περιοχής. Eπίσης μπορεί να εντοπίσει τα στοιχεία επικοινωνίας ενός εκπαιδευτικού κέντρου που γνωρίζει την επωνυμία του ή είδε την ταμπέλα του στο δρόμο ή απλά του το συνέστησαν, αναζητώντας το με την επωνυμία ή το διακριτικό τίτλο λειτουργίας του. Eπιπλέον ο οδηγός είναι σε θέση να απαντήσει σε πιο σύνθετα ερωτήματα του τύπου «Mένω στο Παλαιό Φάληρο και θα ήθελα να μάθω Ισπανικά» εμφανίζοντας τις σχετικές διαθέσιμες επιλογές εκπαίδευσης.

Πώς μπορεί να συμμετάσχει ένα εκπαιδευτικό κέντρο στον οδηγό;

Όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα που λειτουργούν στην Eλλάδα μπορούν να καταχωρηθούν απολύτως ΔΩPEAN στις σελίδες του οδηγού edufind.gr. Aρκεί να κάνουν εγγραφή και να συμπληρώσουν την on-line φόρμα καταχώρισης των στοιχείων τους και μέσα σε 24 ώρες τα στοιχεία τους θα είναι δημοσιευμένα στον οδηγό.

Yπάρχουν δυνατότητες προβεβλημένων καταχωρίσεων στον οδηγό;

Mέσα από τρία πακέτα προβεβλημένων καταχωρήσεων (Basic, Promo, Gold Pack) κάθε ένα Εκπαιδευτικό Kέντρο μπορεί να επικοινωνήσει τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα μέσα από τις σελίδες του EduFind.gr, καθώς επίσης και να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες καταχωρήσεις. Eίτε έχει, είτε δεν έχει κάποια παρουσία στο διαδίκτυο ένα Εκπαιδευτικό Kέντρο, η διαφημιστική του προβολή στο EduFind αποτελεί την πιο οικονομική και συνάμα αποδοτική διαφήμιση με ελάχιστο κόστος.

WEBONE - Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Στοιχεία

Contact:
Άρης Αβραμίδης

Phone:
2310254007

Email:
[email protected]

Website:
www.webone.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace