Η Huawei Ανακοινώνει τη λύση Digital Shopping Mall

22/10/2010

Αθήνα - 18 Οκτωβρίου, 2010: Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα στον κόσμο, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου ψηφιακού καταστήματος συναλλαγών που ονομάζεται Digital Shopping Mall (DSM).

Η λύση DSM της Huawei δίνει σε παρόχους τη δυνατότητα να προσφέρουν μια ενοποιημένη πλατφόρμα υπηρεσιών συνδυάζει εφαρμογές κινητού internet. Έτσι υπάρχει περαιτέρω άντληση εσόδων, και δίνει μια συνολικά καλύτερη εμπειρία υπηρεσιών στον τελικό χρήστη.

Καθώς τα διαχωριστικά όρια μεταξύ τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής αρχίζουν να εξαϋλώνονται, οι πάροχοι αναζητούν νέους τρόπους συμμετοχής σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, μέσα από applications stores. Στην αναζήτησή τους αυτή, οι πάροχοι αντιμετωπίζουν εμπόδια όπως δυσκολίες στο σχεδιασμό υπηρεσιών, υψηλά κόστη λειτουργίας και συντήρησης, και δυσκολία στη συνεργασία με προμηθευτές περιεχομένου. Το DSM της Huawei προσφέρει τη λύση σε όλες αυτές τις προκλήσεις.

Η αρχική επένδυση του παρόχου μειώνεται καταρχάς από το γεγονός ότι το ψηφιακό εμπορικό κέντρο φιλοξενείται, παρέχοντας προ-επιλεγμένες ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και εφαρμογές καθώς και περιεχόμενο. Έτσι οι πάροχοι μπορούν να διαθέσουν τις υπηρεσίες τους ακόμη πιο γρήγορα, και επιταχύνοντας έτσι την ροή εσόδων, χωρίς προβλήματα με τη διαχείριση υλικού / εφαρμογών, ή δυσκολίες με τη διαχείριση συνεργατών.

“Η διάθεση του νέου Digital Shopping Mall της Huawei δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή ανοικτών εφαρμογών, «έξυπνων» λειτουργικών πλατφόρμων και ταχύτατων επαγγελματικών υπηρεσιών, προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της αυξήσουν τη λειτουργική τους κερδοφορία, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους, και έτσι συνολικά να γίνουν ακόμη πιο επιτυχημένοι.” Δήλωσε ο κ. George Huang, Αντιπρόεδρος της Huawei Software.

Το DSM της Huawei παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών όπως μουσική, e-reading, και παιχνίδια. Υποστηρίζει διάφορες συσκευές όπως τα smartphones, τα απλά κινητά τηλέφωνα, και ειδικά τερματικά, ενώ παραμένει ανοικτό για πρωτογενή τερματικά όπως Android, RIM, και Symbian. Το DSM επίσης επιτρέπει σε παρόχους να προσφέρουν ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών, και προσφέρει στον τελικό χρήστη να έχει επιλογές τρόπων πληρωμής.

Σχετικά με τη Huawei
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, πλέον παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε 45 από τους 50 κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα, υπηρεσίες, και λύσεις που αποσκοπούν στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.huawei.com, ή επικοινωνήστε με:

Huawei
Marita Spera