Επιτυχημένη παρουσία της Alumil Solar στην έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2010 με τέσσερα (4) νέα πιστοποιημένα συστήματα στηριγμάτων

02/11/2010

Κιλκίς, 1 Νοεμβρίου 2010 –

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Alumil Solar στη διεθνή έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2010, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από 21 έως 24 Οκτωβρίου. Η εταιρεία παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στον τομέα των φωτοβολταικών συστημάτων και περιλαμβάνουν τη μελέτη, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων, μέσω ενός δικτύου από πιστοποιημένους συνεργάτες και εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες της έκθεσης στα πρωτοποριακά συστήματα στήριξης φωτοβολταικών πλαισίων HELIOS. Τα πιστοποιημένα από την TUV προϊόντα της σειράς HELIOS (Η2400, Η2300, Η2200 και Η2100) παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου αποτελεσματικά τόσο για την τοποθέτηση φωτοβολταικών πλαισίων σε στέγες και ταράτσες ιδιωτικών κατοικιών, όσο και για τοποθέτηση συστημάτων στην ύπαιθρο και σε βιομηχανικές στέγες.
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς, η Alumil παρουσίασε όλα τα νέα προϊόντα της σειράς HELIOS με την επιφανειακή κατεργασία ανοδείωσης στις σύγχρονες ιδιόκτητες βιομηχανικές της εγκαταστάσεις, που βοηθά στο να αποφεύγεται η διάβρωση σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.

Ο Όμιλος Alumil δραστηριοποιείται από το 2000 με τα Φ/Β συστήματα παράγοντας βάσεις αλουμινίου για την αγορά της Δυτικής Ευρώπης. Το 2009 δημιούργησε την Θυγατρική εταιρεία Alumil Solar για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη για πάρκα και στέγες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο όμιλος Alumil Aluminium είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην νοτιοανατολική Ευρώπη. Διατηρεί παραγωγικές εγκαταστάσεις σε πέντε χώρες και εμπορική παρουσία σε περισσότερες από πενήντα. Τα προϊόντα του ομίλου δίνουν δομικές λύσεις σε κατασκευαστικά έργα και περιλαμβάνουν συστήματα κουφωμάτων, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, είδη κιγκαλερίας, και πολυκαρβουνικά φύλλα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γιάννης Σωτηρίου, MBA