Κράνη Quantum DNA, στις καλύτερες τιμές

01/12/2010

Το νέο “όπλο” της Ιαπωνικής εταιρείας στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία των sport touring κρανών. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κράνος που συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ένα κράνος touring,

όπως άνεση, εργονομία και φυσικά κορυφαία ασφάλεια, εμπλουτισμένο όμως με γονίδια από την racing τεχνογνωσία της εταιρείας με στοιχεία που έχουν εφαρμοστεί στην κορυφαία της σειρά RX-7. Το αποτέλεσμα είναι ένα κράνος με τη φιλικότητα του προηγούμενου QUANTUM, βελτιωμένο αισθητά στα σημεία που το καθιστούν ικανό να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αναβατών σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Κάντε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.xmoto.gr και επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές σε κράνη και άλλα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας.

Σε εμάς θα βρείτε μόνο στις καλύτερες τιμές αξεσουάρ μηχανής, μπουφάν μηχανής, κράνη μοτοσικλέτας κράνη arai, κράνη dainese, κράνη suomy, κράνη agv, γάντια μοτοσυκλετας, μπουφάν dainese ανδρικά, μπουφάν dainese γυναικεία, αδιάβροχα μηχανής dainese acerbis vr46,και ό,τι άλλο χρειαστείτε.

xmoto - Στοιχεία

Άρης Μάνδαλος