ΔΙΑΡΧΩΝ ΑΕ: «Αισιοδοξία για το 2011, ικανοποίηση το 2010»

21/12/2010

Αθήνα 20 Δεκεμβρίου 2010, Με ικανοποίηση ολοκληρώνεται το 2010 για την εταιρία ΔΙΑΡΧΩΝ και παράλληλα δηλώνεται αισιοδοξία για το 2011 μέσα στο οποίο αναμένεται η ολοκλήρωση τεσσάρων μεγάλων έργων. Τα έργα αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη και η ΔΙΑΡΧΩΝ είναι υπεύθυνη για την μελέτη και τo project management τους. Η αξία των οικοδομικών αυτών έργων ξεπερνά τα 130.000.000 € και η συνολική επιφάνεια ανωδομής και υπογείων αγγίζει 200.000 τμ.

Οι εταιρίες που εμπιστεύτηκαν τη ΔΙΑΡΧΩΝ για την ολοκλήρωση των έργων τους είναι οι: Όμιλος Επιχειρήσεων Ι.Ε. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ για την ανάπτυξη που πραγματοποιεί στο Real Estate εμπορικών και επαγγελματικών κτιρίων, Όμιλος Επιχειρήσεων ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ για την ανάπτυξη εμπορικού κέντρου, έκθεσης αυτοκινήτων και κτιρίου γραφείων, J & P ΑΒΑΞ Α.Ε. για την ανακατασκευή της Μαρίνας ΣΕΦ και άλλων έργων, ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για έργα ΣΔΙΤ, PASAL DEVELOPMENT S.A., ΕΛΤΕΡ Α.Ε., Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥ Α.Ε. για την ανάπτυξη εμπορικού κέντρου στο Ηράκλειο Κρήτης, UNDER CONSTRUCTION LTD για την κατασκευή του διαμετακομιστικού κέντρου UPS, και τέλος, η ERGOZED DEVELOPMENT S.A. για την κατασκευή συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών στην Σύρο.

Η ΔΙΑΡΧΩΝ, με οργανωμένη προσπάθεια των στελεχών της και των συνεργατών της, ανέλαβε για τα αναφερόμενα έργα συμμετέχει και έχει αναλάβει το συντονισμό και τον σχεδιασμό των μελετών, την αρχιτεκτονική τους μελέτη, τη στατική μελέτη, την ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, τον συντονισμό ειδικών μελετών και την τεχνική επίβλεψη των έργων.

Ο κος Στάθης Τρυφωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΙΑΡΧΩΝ, δηλώνει: “Για μας η ολοκλήρωση των έργων αυτών θα είναι η επιτυχής κατάληξη της σκληρής μας δουλειάς και προσπάθειας με σκοπό την ικανοποίση των αναγκών των πελατών μας και των συνεργατών μας σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Με όπλα την πολυετή πορεία της εταιρίας μας και την εμπειρία των μελών μας συνεχίζουμε το έργο μας, σε μία εποχή που ο χώρος των μελετών και των κατασκευών συρρικνώνεται”.

Λίγα λόγια για τη ΔΙΑΡΧΩΝ:
H εταιρεία ΔΙΑΡΧΩΝ ΑΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ιδρύθηκε το 1997 ως μετεξέλιξη ατομικών εταιριών των κυρίων μετόχων της, που είχαν ξεκινήσει την επαγγελματική τους δραστηριότητα περί το 1977. Ουσιαστικά με την σημερινή της μορφή, η εταιρία διαθέτει μία πλούσια ιστορία περίπου 30 ετών, και το δυναμικό του προσωπικού και των συνεργατών της, καθώς και συσσωρευμένη εμπειρία της, την καθιστούν ικανή να παρέχει, για τεχνικά έργα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευρέος φάσματος και υψηλού ποιοτικού επιπέδου μέσα από μία φιλοσοφία δράσης στην οποία οι έννοιες πελάτης και ποιότητα έργου συνιστούν ακρογωνιαίους λίθους.

Run Communications - Στοιχεία

Κατερίνα Λιάτσου