ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"

21/03/2011


Η εκδοτική εταιρεία Compupress προχωρά στην έκδοση ενός νέου περιοδικού με τίτλο «ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ», με στόχο να καλύψει την ανάγκη πληροφόρησης του σημερινού Έλληνα πολίτη στο συγκεκριμένο χώρο.

Η πρόταση του περιοδικού είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει το αίσθημα ασφάλειας στο σπίτι του, στην πόλη του, στη χώρα του. Έχει επίσης το δικαίωμα να συμβάλλει με κατάλληλο -αλλά και αποτελεσματικό- τρόπο στην προστασία της οικογένειάς του και της περιουσίας του.
Όλα τα παραπάνω μέσα σε ένα περιβάλλον όπου τα κρούσματα εγκληματικότητας αυξάνονται συνεχώς, φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι μας.

Ο στόχος του περιοδικού είναι απλός: να ενημερώνει τον πολίτη για όλες τις σύννομες μεθόδους με τις οποίες μπορεί να διασφαλίσει την προστασία της οικογένειάς του, των αγαπημένων του προσώπων αλλά και της περιουσίας του.

Για την υλοποίηση του πρώτου τεύχους συνεργάστηκαν ειδικοί σε κάθε τομέα, όπως νομικοί σύμβουλοι, επαγγελματίες του εμπορικού χώρου προστασίας, δημοσιογράφοι με εμπειρία στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Το περιοδικό «ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» θα είναι μηνιαίο. Το τιράζ είναι 25.000 αντίτυπα με πανελλαδική διανομή, ενώ η προώθησή του περιλαμβάνει έντυπη και τηλεοπτική διαφήμιση.

Πέρα από την έντυπη μορφή, που θα διανέμεται μέσω πρακτορείου από όλα τα περίπτερα της χώρας, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει preview κάθε τεύχους και να γίνει συνδρομητής στην ψηφιακή έκδοση του περιοδικού στο
www.e-compupress.gr .

COMPUPRESS A.E. - Στοιχεία

Contact:
Καραμάνου Άννα

Phone:
210-92038672

Email:
[email protected]

Website:
www.compupress.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace