Νέο web site για την εταιρία GR STONE

24/02/2010

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες η εταιρία GR STONE - Βιομηχανία επεξεργασίας πέτρας επανασχεδίασε το εταιρικό της web site το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την εταιρία WEBONE.

Στόχος της εταιρίας είναι να αναδείξει την μεγάλη γκάμα των προϊόντων και έργων της με όμορφο και λειτουργικό τρόπο.

Προφίλ εταιρίας

Η gr stone δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των φυσικών πετρωμάτων. Με ενημερωμένο και έμπειρο προσωπικό, με σεβασμό στην παράδοση της πέτρας και υπευθυνότητα, η gr stone κατασκεύασε μια από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες εξόρυξης κοπής και επεξεργασίας λίθου στη βόρεια Ελλάδα.
Η εταιρεία μας, συνδυάζοντας την παραδοσιακή χτιστή πέτρα με τις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες, εκπονεί όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με την συνδρομή τελειοποιημένων τεχνικών μέσων, από την εξόρυξη, την κοπή, την σφυρηλάτηση, τη συσκευασία μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση.
Με ιδιόκτητα λατομεία, εγκαταστάσεις και εκθεσιακούς χώρους σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κόρινθο, προμηθεύουμε σε άμεσους χρόνους παράδοσης ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές καθώς και εμπόρους δομικών υλικών.
Η συνέπεια, η ποιότητα και ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός της gr stone την καθιέρωσαν στις κορυφαίες εταιρείες εξόρυξης και επεξεργασίας πέτρας στον ελλαδικό χώρο.

GR STONE - Στοιχεία

Contact:
Αμπατζής Μένης

Phone:
23920 91918

Email:
[email protected]

Website:
www.grstone.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace