ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" 3ο τεύχος

31/05/2011

Ληστείες: Ποια επαγγέλματα κινδυνεύουν περισσότερο και είναι πιο ευάλωτα σε εγκληματικές ενέργειες; Στατιστικά κλοπών σε περίπτερα, φαρμακεία, ταξί, βενζινάδικα, χρυσοχοεία, ταμίες κ.λπ). Πραγματικά περιστατικά και πώς κατέληξαν.

Γκετοποιημένες περιοχές αστικών κέντρων: Συνεχίζουμε τη μεγάλη έρευνά μας για τις αστικές περιοχές που παρουσιάζουν χαρακτηριστικά γκετοποίησης. Σ' αυτό το τεύχος καταγράφουμε την κατάσταση στην περιοχή της Ομόνοιας. Στοιχεία για την εγκληματικότητα, συμπλοκές αλλοδαπών και κατοίκων, η τοπική αστυνομική δύναμη, τα σχέδια αναζωογόνησης της περιοχής και η βιωσιμότητά τους.
Αλεξίσφαιρα γιλέκα: Οι προδιαγραφές και διαβαθμίσεις ασφαλείας των αλεξίσφαιρων γιλέκων, τα κριτήρια αγοράς, τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε, οι εταιρείες διάθεσης αλεξίσφαιρων γιλέκων στην Ελλάδα.

Ερευνα αγοράς: Κάμερες IP: Οι κάμερες IP είναι τα "μάτια" σας σε χώρους που χρειάζονται διαρκή επιτήρηση και παρακολούθηση. Σ' αυτή την έρευνα παρουσιάζουμε τις βασικές τεχνολογίες τους, τα κριτήρια αγοράς και τα κυριότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Έρευνα αγοράς: Κεντρικοί Σταθμοί Λήψης Σημάτων: Η χρησιμότητα ενός συστήματος συναγερμού ή καμερών παρακολούθησης απογειώνεται αν το συνδέσετε με έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων. Σ' αυτή την έρευνα αγοράς παρουσιάζουμε ποιες υπηρεσίες προσφέρουν οι δραστηριοποιούμενες σ' αυτή την αγορά εταιρείες και το κόστος τους.

Exposec 2011: Οι σημαντικότερες παρουσιάσεις των εισηγητών του φετινού συνεδρίου ασφάλειας και άμυνας, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο στις 12-13 Απριλίου 2011.

¶οπλη άμυνα δρόμου: Βαδίστε στο δρόμο με τη σιγουριά ότι δεν είστε εύκολο θύμα: Τεχνικές άμυνας που θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τον εαυτό σας, αν δεχτείτε μία απρόκλητη επίθεση στο δρόμο για ληστεία. Επίσης, μάθετε πότε και πώς να αποφεύγετε τη συμπλοκή!

ΑΚΟΜΗ: Δημοτικές Αστυνομίες, Ιντερπόλ, μαθήματα αυτοάμυνας, παρουσίαση προϊόντων ασφαλείας, αστυνομικό δελτίο

COMPUPRESS A.E. - Στοιχεία

Καραμάνου ¶ννα