ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FRANCHISE SUCCESS 45ο τεύχος

17/06/2011

Με τίτλο «Το franchising δημιουργεί κερδοφόρους ορίζοντες στις οικογενειακές επιχειρήσεις», το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS αναδεικνύει τις νέες προοπτικές που δίνει στην επιχειρηματικότητα το franchising, σε περιόδους δύσκολης οικονομικής συγκυρίας όπως η τρέχουσα.

Μέσα από ένα εκτενές ρεπορτάζ και τις δηλώσεις εκπρόσωπων καταξιωμένων αλυσίδων τονίζονται τα πλεονεκτήματα, η δυναμική & η ευελιξία που χαρακτηρίζουν τις οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκουν στο franchising το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Επίσης, διαβλέποντας μια τάση για επένδυση στο χώρο της Εστίασης προσφέρει στους υποψήφιους επενδυτές ένα πλήρες αφιέρωμα για τον εν λόγω κλάδο. Μέσα από τις σελίδες του FRANCHISE SUCCESS oι εκπρόσωποι των αλυσίδων του κλάδου παρουσιάζουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Εστίαση και τα εργαλεία επιτυχίας που δίνει το franchising.
Επιπλέον, το νέο τεύχος -45- μέσα από την εξειδικευμένη αρθρογραφία του ενημερώνει τους franchisors για τη σημασία του Area Manager στα δίκτυα franchise ειδικά σε περιόδους κρίσης, ώστε να πετύχουν εύρυθμη λειτουργία στο δίκτυο καθώς και κερδοφορία. Όπως υπογραμμίζει ο κ. Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Γενικός Διευθυντής της THE FRANCHISE CO. «τα στελέχη υποστήριξης και ιδιαίτερα ο περιφερειακός διευθυντής (Area Manager) είναι ο θεμέλιος λίθος για τους πιο επιτυχημένους οργανισμούς franchise και η σχέση τους με τους franchisees προλειαίνουν το έδαφος για μια αμοιβαία επιτυχία».
Σε μια περίοδο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS μέσα από ειδική έρευνα αναλύει την τάση των μελλοντικών Στελεχών για εκπατρισμό. Εξετάζει τις προθέσεις
εκπατρισμού για τα μελλοντικά στελέχη, τους λόγους για τους οποίους θα αποφάσιζαν να εργαστούν σε μια ξένη χώρα καθώς και τις χώρες στις οποίες θα συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα εκπατρισμού.
Στο νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS περιλαμβάνονται επενδυτικές προτάσεις από όλους τους κλάδους, συνεντεύξεις πετυχημένων επιχειρηματιών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους με franchising, ρεπορτάζ, προτάσεις master franchise, όλα τα νέα της αγοράς κ.ά.
Παράλληλα μέσα από μαρτυρίες των πρωταγωνιστών του franchising, των επιχειρηματιών/franchisees, παρουσιάζονται επιτυχημένες ιστορίες επιχειρηματικής ανόδου.
Το FRANCHISE SUCCESS κυκλοδορεί πανελλαδικά μεσω του Πρακτορείου ΑΡΓΟΣ ενώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει preview κάθε τεύχους και να γίνει συνδρομητής στην ψηφιακή έκδοσή του στο www.e-na.com.

FRANCHISE SUCCESS - Στοιχεία

Contact:
Λουκία Καρρόρη

Phone:
2106752868

Email:
[email protected]

Website:
www.franchise-success.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace