Σωκράτης Παναγιωτίδης Αναπτύξεις Ακινήτων Α.Ε.: Συμμετοχή με περίπτερο στη διεθνή έκθεση επαγγελματιών ακινήτων, στη MIPIM, στις Κάννες

09/03/2010

Στη διεθνή έκθεση επαγγελματιών ακινήτων MIPIM (Marche International des Professionnels de l΄ Immobillier) που πραγματοποιείται από 16 έως 19 Μαρτίου στο Palais des Festivals των Καννών της Γαλλίας, συμμετέχει για τέταρτη χρονιά με περίπτερο η Σωκράτης Παναγιωτίδης Αναπτύξεις Ακινήτων Α.Ε. – PANHOL Developments, μέλος του ομίλου PANHOL.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην έκθεση MIPIM που θεωρείται η κορυφαία διεθνής έκθεση για επαγγελματίες του real estate, θα συμμετάσχουν εκθέτες από 80 χώρες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και συνεργασίες στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων. Στην έκθεση, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 3.500 επενδυτές, ενώ οι προβλεπόμενοι συμμετέχοντες αναμένονται 18.000. H Σωκράτης Παναγιωτίδης Αναπτύξεις Ακινήτων Α.Ε. – PANHOL Developments, συμμετέχει με ένα από τα κεντρικότερα περίπτερα στη διεθνή έκθεση (12.11, level 01) και θα προβάλλει το συγκρότημα πολυτελών εξοχικών μεζονετών στην Ιερισσό Χαλκιδικής “Olympus Residential Cartier”, το συγκρότημα διαμερισμάτων σε μεζονέτες δύο επιπέδων στο Ποσείδι Χαλκιδικής “Poseidon I”, το έργο oικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης στη Ρουμανία, ανατολικά του Βουκουρεστίου που θα υλοποιηθεί από ρουμανική θυγατρική του ομίλου PANHOL, στην περιοχή Pantelimon - Cernica “ARHIPELAGOS residences”, αλλά και θα κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για ένα νέο έργο μικτής χρήσης γραφείων και καταστημάτων στο κέντρο του Βουκουρεστίου. Στόχος της Σωκράτης Παναγιωτίδης Αναπτύξεις Ακινήτων Α.Ε. – PANHOL Developments είναι να συνάψει συμφωνίες με επενδυτές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα έργα της σε Ελλάδα και Ρουμανία. Σημειώνεται ότι η εταιρία είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες που συμμετέχουν με περίπτερο στη φετινή MIPIM, ενώ φιλοδοξεί να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των επισκεπτών της, τόσο με το φιλικό περιβάλλον στον εκθεσιακό της χώρο, όσο και με τα υψηλής αισθητικής έργα που πρόκειται να παρουσιάσει. Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον, με τη συμμετοχή της η εταιρία μας και στη φετινή έκθεση MIPIM στις Κάννες, σηματοδοτεί με τον πιο εμφατικό τρόπο τη συνεχή της προσπάθεια για ανάπτυξη τόσο στην εγχώρια όσο και στην ρουμανική αγορά ανάπτυξης ακινήτων, δήλωσε η κα Μαριέττα Τσιφτσή, υπεύθυνη του Marketing Department του ομίλου PANHOL.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. - PANHOL Developments - Στοιχεία

Μαριέττα Τσιφτσή