Προϊόντα που προκαλούν το άγγιγμα μας, Solid Surface - Ideavit από την Papapolitis

16/09/2011

Προϊόντα που προκαλούν το άγγιγμα μας, Solid Surface - Ideavit


Εμπλουτίζουμε την γκάμα μας με προϊόντα πρωτοποριακού σχεδιασμού, κατασκευασμένα από το υλικό Solid Surface (τύπου Corian).

Η νέα σειρά Solid Surface Ideavit, περιλαμβάνει νιπτήρες (με ή χωρίς κρεμάστρα πετσέτας), ντουσιέρες, ντουλάπια, ραφιέρες, καθρέπτες με πλαίσιο Solid Surface. Πρόκειται για υλικά εξαιρετικής αντοχής για καθημερινή οικιακή ή επαγγελματική χρήση με μηδενικά προβλήματα και βέβαια σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η πλαστικότητα του υλικού κατά την επεξεργασία του, επιτρέπει τη δημιουργία “πολυλειτουργικών” ενιαίων επιφανειών, που μπορούν να συνδυάζουν νιπτήρα, διακοσμητικά καλύμματα βαλβίδας (κρυφή βαλβίδα), συρτάρι, στήριγμα πετσέτας ή ράφι.

Με τις ενιαίες επιφάνειες προσφέρονται λύσεις που εξοικονομούν χώρο στο μπάνιο μας, αλλά και χρήματα στον προϋπολογισμό μας, αφού μεμονωμένη αγορά των συγκεκριμένων αξεσουάρ μπάνιου θα στοίχιζε ακριβότερα.
Πέραν αυτού, τα προϊόντα τύπου Corian πρωτοεμφανίστηκαν στην αγορά σε αστρονομικές τιμές, τώρα ήρθε η ώρα να προσγειωθούν σε απίστευτα ρεαλιστικά επίπεδα.

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής προϊόντων Solid Surface συνοψίζονται στα εξής χαρακτηριστικά: Αδιάβροχες και συμπαγείς επιφάνειες από ομοιογενές υλικό χωρίς ραφές και πόρους, χωρίς προβλήματα βαφής ή ξεφλουδίσματα, καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα, αντέχουν σε χτυπήματα και πέρα από τα τεχνικά επιχειρήματα, έχουν κάτι που αγγίζει το ανθρώπινο συναίσθημα…

Είναι ζεστές επιφάνειες, που προκαλούν το άγγιγμα μας !

Για να δείτε όλα τα προϊόντα Solid Surface, πληκτρολογείστε στο κάτω μέρος της σελίδας του Site μας στο πεδίο “Αναζήτηση”, την λέξη “Solid”.

Κ. ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ ΑΕΒΕ - Στοιχεία

Contact:
Αντώνης Βαρσαμής

Phone:
210 9658883

Email:
sales@papapolitis.gr

Website:
www.papapolitis.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace