Το Elizabeth Estate Agency στα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία των Χανίων

18/09/2011

Φτάνοντας στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2011, το μεσιτικό γραφείο Elizabeth Estate Agency κλείνει μία ακόμα θετική σεζόν πωλήσεων, έχοντας καταταγεί μέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας του ανάμεσα στα τρία μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία του νομού Χανίων.

Η ιστοσελίδα του γραφείου μας elizabethEstateAgency.com συνεχίζει σταθερά να αυξάνει σε επισκεψιμότητα, αγγίζοντας τους 200 και πλέον επισκέπτες ημερησίως. Το γραφείο μας αποτελεί σήμερα ένα αδιαμφισβήτητα αναγνωρισμένο brand, εντός αλλά και εκτός των ορίων της δυτικής Κρήτης.

Μέσω ενός καλά μελετημένου επιχειρησιακού σχεδιασμού και χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους στοχευμένου marketing, η επισκεψιμότητα του ιστοτόπου του γραφείου μας έχει μεταφραστεί σε μεγάλο αριθμό πωλήσεων, φέρνοντας ακόμη και εμάς προ εκπλήξεων, δεδομένης της δύσκολης περιόδου για την κτηματαγορά. Στόχος για το 2011 ήταν και η προώθηση του Elizabeth Estate Agency και εκτός των ορίων του διαδικτύου, κατεύθυνση στην οποία συνεισέφεραν το νέο διαφημιστικό όχημα του γραφείου μας, καθώς και οι έντυποι μηνιαίοι κατάλογοι ακινήτων που δίνονται στους επισκέπτες του γραφείου μας. Παράλληλα, συνεχίζεται η προώθηση σε τοπικής και πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα μέσω αγγελιών και ειδικών ένθετων.

Η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Elizabeth Estate Agency εξασφαλίζουν και διατηρούν την εμπιστοσύνη των πελατών του. Το γραφείο μας έχει επιτύχει μέχρι στιγμής συνεργασία με πληθώρα κτηματομεσιτών και κατασκευαστών στη Δυτική Κρήτη, είναι αναγνωρισμένο στο νομό Χανίων και πρόσφατα έγινε μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Χανίων. Η έντονη αυτή δραστηριότητα και επέκταση του γραφείου, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των τακτικών προβολής και προώθησής του, οδήγησαν σε σημαντική αύξηση των διαθέσιμων ακινήτων μέσα στο 2011. Ο αριθμός των ακινήτων που διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση άγγιξε τα 270 κατά τα μέσα του Αυγούστου, αριθμός σχεδόν διπλάσιος από τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Ταυτόχρονα με την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων ακινήτων, μελλοντικός στόχος είναι η ουσιαστική επέκταση του Elizabeth Estate Agency και σε άλλους νομούς της Κρήτης και η αναγνώριση του γραφείου ως έγκυρο και αξιόπιστο συνεργάτη των κατοίκων αυτών των περιοχών μέσα από προσεγμένες, σύγχρονες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες άμεσα διαθέσιμες σε κάθε περιοχή. Το γραφείο μας επεκτείνεται ταχύτατα και στον αριθμό του προσωπικού που απασχολεί, με στόχο τη διαχείριση του μεγάλου όγκου των ακινήτων μας, αλλά και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το Elizabeth Estate Agency θα συνεχίσει να θέτει υψηλούς στόχους και να εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του και τις τεχνικές προώθησης των ακινήτων του, με σκοπό την ικανοποίηση και τη διατήρηση της εμπιστοσύνης σας.

Elizabeth Estate Agency - Στοιχεία

Φουντουλάκη Ελισάβετ