Εγγραφείτε στην λίστα προσκλήσεων του E-MAILiT

29/11/2011

Ο Νικήτας Γεωργόπουλος, γραφίστας/front-end UI designer, δημιούργησε τη βασική ιδέα για το E-MAILiT το 2008. Το E-MAILiT εδρεύει στην Αθήνα, είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δεν είναι εταιρία. Η προηγούμενη έκδοση ήδη χρησιμοποιείται από το MTV και το PC WORLD.

Το νέο E-MAILiT είναι ένας διαχειριστής διαφημίσεων και υπηρεσία διαμοιρασμού περιεχομένου σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιείται από ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, bloggers, διαφημιστές, επαγγελματίες marketing / public relations, διαδραστικές υπηρεσίες μάρκετινγκ και seo επιχειρήσεις. Δημιουργεί αυτο-διαχειριζόμενες καμπάνιες μέσω του συνδυασμού της κοινωνικής δικτύωσης και της online διαφήμισης.

Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων μπορούν να κερδίζουν χρήματα από την χρήση της υπηρεσίας, με σταθερό εισόδημα, κρατώντας όλα τα διαφημιστικά έσοδα για λογαριασμό τους, με την εμφάνιση διαφημίσεων μέσω της ιστοσελίδας ή του blog τους και να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις μάρκετινγκ, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες να διαμοιράζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους.

Η αποστολή μας: Σχεδιάζουμε να δημιουργούμε συνεργασίες με διαφημιστικά δίκτυα, τη βελτίωση των τεχνολογιών μας, να δημιουργούμε καινοτόμες καμπάνιες των πελατών, μέσα από την κοινωνική τάση δικτύωσης / ανταλλαγής και να λειτουργούμε σε περισσότερες ιστοσελίδες και blogs.

Στην έναρξη της Public Beta θα τηρούμε περιορισμένο αριθμό εγγραφών με ειδικά προνόμια. Οι top referrers θα εξασφαλίσουν νωρίτερα πρόσβαση στην πλατφόρμα οι οποίοι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα ειδικά προνόμια που ήδη τους είχαν δωθεί από την Private Beta έκδοση!

Θα μας τιμήσετε με την εγγραφή σας και να πάρετε την πρόσκλησή σας για την Private Beta έκδοση.
URL: http://www.e-mailit.com

Με φιλικούς χαιρετισμούς,