ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ -47- Δεκέμβριος 2011 - Φεβρουάριος 2012

22/12/2011

Το franchising μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες καθώς και σε νέους άνεργους που δημιουργούνται από τη συνεχή επιδείνωση του επιχειρηματικού και οικονομικού κλίματος.Σε αυτά τα πλαίσια το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS εστιάζει στη διέξοδο που μπορεί να δώσει το franchising στην επιχειρηματικότητα, παρουσιάζοντας προτάσεις και λύσεις στις επιχειρηματικές αναζητήσεις των νέων επενδυτών για την απόκτηση της δικής τους ατομικής επιχείρησης.

Συγκεκριμμένα το νέο τεύχος που κυκλοφορεί πανελλαδικά περιλαμβάνει:

Αφιέρωμα στη Β. Ελλάδα, μια αγορά που εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα και το 2011 για την ανάπτυξη των περισσοτέρων δικτύων franchise. Εκπρόσωποι των αλυσίδων τοποθετούνται πάνω στις προτεραιότητες και τους παράγοντες που έχει διαφοροποιήσει η κρίση, ενώ παρατίθενται αναλυτικά τα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του ο νέος και ο υφιστάμενος επιχειρηματίας.

Αφιέρωμα πάνω στις νέες επιχειρηματικές προτάσεις για το 2011, από concept πρωτότυπα, νέα δίκτυα με εμπειρία στον κλάδο τους που προτείνουν ευκαιρίες επαγγελματικής ανόδου.

Ρεπορτάζ για τις Βαλκανικές Αγορές, οι οποίες παρουσιάζουν έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, με τον αριθμό των ελληνικών αλυσίδων που εστιάζουν σε αυτές για την ανάπτυξή τους να μεγαλώνει. Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία παραθέτουν βασικές πληροφορίες για το επιχειρηματικό περιβάλλον κάθε χώρας.

Στο νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS περιλαμβάνονται συνεντεύξεις από τον επιχειρηματικό κόσμο, επενδυτικές προτάσεις από το σύνολο των κλάδων της αγοράς του franchising, ρεπορτάζ, συμβουλευτική αρθρογραφία, πλήρης ενημέρωση για τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα, τα νέα της αγοράς κ.ά.

Χάρις τα πολλαπλά μέσα κυκλοφορίας και διασποράς που έχει αναπτύξει το FRANCHISE SUCCESS προσεγγίζει διαφορετικά κοινά με την αναγνωρισιμότητα και την εγκυρότητα που το χαρακτηρίζει, εκπαιδεύει τους αναγνώστες του με σωστή ενημέρωση, συνειδητοποίηση, δυνατότητα επιλογής, εργαλεία αξιολόγησης.
Βαδίζοντας στο 15ο έτος συνεχούς και ενεργής παρουσίας στην αγορά του Franchising, το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS συνεχίζει τη δημιουργική του παρέμβαση στο χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών, καθώς και στην ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή και του υφιστάμενου επιχειρηματία.

Πληροφορίες στο www.franchise-success.gr

FRANCHISE SUCCESS - Στοιχεία

Contact:
Λουκία Καρρόρη

Phone:
2106752868

Email:
[email protected]

Website:
www.franchise-success.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace