30 ΧΡΟΝΙΑ «COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

04/01/2012

Τρεις δεκαετίες ζωής και 328 τεύχη μετρά πλέον το περιοδικό πληροφορικής «Computer Για Όλους» - ένα εξαιρετικό επίτευγμα για οποιοδήποτε έντυπο στον κόσμο. Το «Computer Για Όλους» είναι το περιοδικό που διάβαζαν οι σημερινοί πενηντάρηδες κατά τη δεκαετία του ’80 όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη χώρα μας οι προσωπικοί υπολογιστές. Το περιοδικό λειτούργησε ως οδηγός για μία ολόκληρη γενιά, από την εποχή του Sinclair Spectrum και του Amstrad 6128 μέχρι τα multimedia, το Internet και τα tablets.


Η εκδότρια εταιρεία του, η Compupress, υπηρέτησε τη λεγόμενη «επανάσταση της Πληροφορικής» με μία πλειάδα μέσων που εκτείνονται από την έκδοση σχετικών βιβλίων, τη διοργάνωση εκθέσεων τεχνολογίας, την παραγωγή των πρώτων τηλεοπτικών εκπομπών για υπολογιστές στην Ελλάδα, έως τη δημιουργία της CompuLink, του μεγαλύτερου εγχώριου συστήματος on-line υπηρεσιών.
Το «Computer Για Όλους» υπήρξε επίσης το περιοδικό που «γέννησε» μία σειρά εντύπων στο χώρο, όπως το θρυλικό «Pixel» ή το «PC Master», το περιοδικό για computer games που εκδίδεται ανελλιπώς από το 1989.
Στο επετειακό-συλλεκτικό τεύχος που κυκλοφορεί, η συντακτική ομάδα του «Computer Για Όλους» κάνει μία αναδρομή στα τελευταία 30 χρόνια και στέκεται στα σημαντικότερα ορόσημα της πορείας του περιοδικού, αλλά και της Compupress. Το τεύχος συνοδεύεται από τέσσερα DVDs που περιλαμβάνουν την πλήρη ψηφιακή έκδοση ενός τεύχους του περιοδικού, ένα εμπορικό computer game, καθώς και έναν multimedia κατάλογο της Anubis με δώρο το πρώτο κεφάλαιο 300 και πλέον βιβλίων που έχει εκδώσει η εταιρεία.

COMPUPRESS A.E. - Στοιχεία

Contact:
Καραμάνου Άννα

Phone:
210-92038672

Email:
[email protected]

Website:
www.compupress.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace