Η Cytech Ε.Π.Ε. υποστηρικτής του συνεδρίου FOSSCOMM

14/05/2012

Ηράκλειο, Ελλάδα, 14 Μαΐου 2012 Η Cytech Ε.Π.Ε. συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο FOSSCOMM 2012 που έλαβε χώρα μεταξύ 12 και 13 Μαίου 2012 στις Σέρρες.

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο για το Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό. Οργανώνεται, απο το 2008, απ’ την Ελληνική κοινότητα Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της ιδέας του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού και η σύσφιξη των σχέσεων της κοινότητας του.
To πέμπτο κατά σειρά ετών FOSSCOMM πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό και Εκπαιδευτικό 'Ιδρυμα Σερρών στις 12 και 13 Μαΐου. Η διεξαγωγή του συνεδρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και περιλάμβανε παρουσιάσεις και εργαστήρια από διακεκριμένα μέλη γνωστών ελληνικών κοινοτήτων.
Για ακόμα μια χρονιά η διοργάνωση του FOSSCOMM έγινε αποκλειστικά από εθελοντές και η συμμετοχή ήταν ελεύθερη, μένοντας πιστό στην μη εμπορική πολιτική που έχει χαράξει η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου.
Ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της Cytech Ε.Π.Ε., ο οποίος παρακολούθησε το συνέδριο, δήλωσε: “Έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του συνεδρίου, παρατηρούμε ότι το FOSSCOMM έχει εξελιχθεί, από ένα συνέδριο που αποτελούσε σημείο αναφοράς για τα μέλη των κοινοτήτων του σε ένα συνέδριο του οποίου οι κοινότητες ανταλλάζουν σημαντικές ιδέες. Με χαρά μας στηρίζουμε ένα θεσμό, όπως αυτός, και ευχόμαστε να συνεχίσει την συνεισφορά του στον κόσμο της τεχνολογίας.”

Για την Cytech Ε.Π.Ε.
H Cytech Ε.Π.Ε. είναι είναι μία εταιρία ανάπτυξης λογισμικού που επικεντρώνεται στον τομέα του mobile marketing και των mobile εφαρμογών, με διεθνή πελατειακή βάση. Βασιζόμενη στην 10-ετή πείρα της στο χώρο, η εταιρία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο mobile marketing και αναπτύσσει τα δικά της ολοκληρωμένα software εργαλεία, τα οποία και προσαρμόζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη.
Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις mobile marketing, και πιο συγκεκριμένα bluetooth / proximity marketing, καμπάνιες SMS marketing, μαζικά SMS, και άλλων τύπων event marketing.

Cytech Ltd. - Στοιχεία

Βαγγέλης Αντωνιάδης