ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ IDEALES SPA : ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

29/06/2012

Ανακαλύψτε τα ολοκαίνουργια μοντέλα των Ideales Spa που ήρθαν για να σας προσφέρουν έναν νέο τρόπο ζωής : απολαυστικό, χαλαρωτικό, θεραπευτικό - κι όλα αυτά, στην άνεση του σπιτιού σας.Τα καναδικής προέλευσης Ideales Spa σας παρέχουν τα εξαιρετικά οφέλη της Υδροθεραπείας, κάνοντας κάθε «νόσο της σύγχρονης εποχής» παρελθόν. Η Υδροθεραπεία μειώνει το stress, ανακουφίζει από αϋπνίες και πονοκεφάλους, οσφυαλγία, αρθρίτιδα και τραυματισμούς, βοηθά να χάσετε κιλά και να αποκτήστε την τέλεια φυσική κατάσταση που πάντα ονειρευόσασταν. Κι όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε υπέροχες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους ή την οικογένεια σας στο δικό σας χώρο, χωρίς να τρέχετε σε γυμναστήρια ή κέντρα spa.

Η άνεση με κορυφαία σχεδίαση, η ποιότητα κατασκευής, η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και η ευκολότερη συντήρηση παγκοσμίως που προσφέρουν τα Ideales Spa, σας χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία εξατομικευμένης Υδροθεραπείας.

Επισκεφθείτε το http://www.ideales.gr/ideales-spa/video-gallery για να δείτε το βίντεο για την απόλυτη Υδροθεραπεία που μπορεί να σας χαρίσει το δικό σας Ideales Spa.Ideales
Δαβάκη 18, Πεύκη
210 61 48 400
Βουτήξτε στο www.Ideales.gr

Ideales - Στοιχεία

Contact:
N. Καραγιάννη

Phone:
210 61 48 400

Email:
info@Ideales.gr

Website:
www.Ideales.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace