Κυκλοφορεί το νέο τεύχος -48- του FRANCHISE SUCCESS Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2012

24/07/2012

Στη διέξοδο που μπορεί να προσφέρει το franchising στην ελληνική οικονομία, ακόμη και σήμερα που η κρίση έχει κορυφωθεί εστιάζει η νέα έκδοση του FRANCHISE SUCCESS, τεύχος 48. 

Τονίζεται ότι τώρα πλέον περισσότερο από ποτέ χρειάζονται νέα εργαλεία, νέες ιδέες, νέες πρακτικές ώστε να αντιμετωπιστεί η νέα κατάσταση και η νέα πραγματικότητα.
Το νέο τεύχος που κυκλοφορεί ανανεωμένο και σε νέο σχήμα αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό επιχειρηματικότητας στα χέρια του αναγνώστη καθώς περιλαμβάνει:
Επίκαιρη αρθρογραφία για τον υποψήφιο και υφιστάμενο επιχειρηματία, επιχειρηματικές προτάσεις από δίκτυα που αναπτύσσονται στην ελληνική αγορά, συνεντεύξεις από τον επιχειρηματικό κόσμο, αναλυτικό ρεπορτάζ για τα επιδοτούμενα προγράμματα, τα νέα της αγοράς, ρεπορτάζ για την πολυκάναλη ανάπτυξη στο σύγχρονο λιανεμπόριο κ.ά.
Ενδεικτικοί τίτλοι:
• Το Franchising και η Συμβολή του στην εθνική οικονομία. Αλήθειες και προτεραιότητες
• 16 Απλά βήματα για την αποδοτική επιλογή ενός Franchise σε περιόδους προκλήσεων
• Πολυκάναλη ανάπτυξη και Σύγχρονο Λιανεμπόριο. Συνδυάζοντας το ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα
Οι εκδόσεις FRANCHISE SUCCESS εδώ και 15 χρόνια αποτελούν τον απαραίτητο οδηγό για το νέο επιχειρηματία και τη σύγχρονη επιχείρηση. Ο διαδικτυακός τόπος www.franchise-success.gr με τις on line εκδόσεις, την on line data base, τα αφιερώματα, τις συνεντεύξεις, τις έρευνες, αποτελεί διαχρονικά τον πλέον ενημερωτικό και διαδραστικό ιστότοπο για την πορεία του franchising τα τελευταία 15 χρόνια στη χώρα, με πληθώρα πληροφοριών, συμβουλευτικής αρθρογραφίας κ.ά. Το franchiseportal.gr έχει εξελιχθεί στο πλέον δυναμικό portal για το franchising στην ελληνική αγορά με πολλαπλά εργαλεία, με τρίγλωσση υποστήριξη,ενημερωμένη database, photo gallery, franchise TV, παραγωγή εταιρικών mini sites κ.ά. Τέλος το franchiseingreece.gr, επίσης τρίγλωσσο, αποτελεί το νέο διαδραστικό portal για την ανάπτυξη ελληνικών αλυσίδων στο εξωτερικό και την ανάπτυξη διεθνών concepts στην ελληνική αγορά.
Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS συνεχίζει τη δημιουργική του παρέμβαση στο χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών, καθώς και στην ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή και του υφιστάμενου επιχειρηματία.

FRANCHISE SUCCESS - Στοιχεία

Contact:
Λουκία Καρρόρη

Phone:
2106752868

Email:
[email protected]

Website:
www.franchise-success.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace