Η Villa Paxos στο Paxos Real Estate

23/10/2012

Μια ακόμη πολύ μεγάλη κίνηση έκανε η εταιρία Paxos RealEstate καθώς φέρνει στο προσκήνιο προς πώληση μια από τις καλύτερες βίλλες που υπάρχουν στο κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου Πελάγους τους Παξούς, τη Villa Paxos.Η Villa Paxos βρίσκεται 500 μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του νησιού τον Γάιο, κάτι που μαρτυρά ότι θα μπορείτε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να βρεθείτε στο κέντρο των Παξών, αλλά και 2 λεπτά από το λιμάνι όπου εκτελεί το ferry τα δρομολόγια από και προς Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα.

Ακόμη όμως πιο σημαντικό είναι ότι η παραλία είναι μόνο 300 μέτρα από την βίλλα. Αυτό την καθιστά, τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας, άμεσα προσβάσιμη για το καθημερινό σας μπάνια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο, για όσους είναι λάτρεις της χειμερινής κολύμβησης.

Όσον αφορά τη διαρρύθμιση της η Villa Paxos διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, που μπορείτε άνετα να φιλοξενήσετε τους φίλους σας, καθώς και 5 λουτρά. Αυτό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει είναι ότι η βίλλα διαθέτει 2 κουζίνες μία εσωτερική και μία εξωτερική για τα καλοκαιρινά σας μπάρμπεκιου.

Τους χώρους της βίλλας συμπληρώνει ένα τεράστιο καθιστικό με ένα μεγάλο τζάκι, όπου μπορείτε να ανάβετε το χειμώνα σε ενδεχόμενη σας επίσκεψη στο νησί αλλά και μια εξαιρετική από κάθε άποψη θέα τόσο του Ιονίου Πελάγους όσο και του λιμανιού του νησιού.

Επιπλέον η βίλλα διαθέτει 2 γκαράζ, ένα studio πίσω από το κυρίως οίκημα και δύο 2 αποθήκες η μεγαλύτερη 14 τετραγωνικά μέτρα και η μικρότερη λίγο παραπάνω από 7 τετραγωνικά μέτρα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η κτηματομεσιτική εταιρία Paxos RealEstate με έδρα τους Παξούς βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση, μέσω του Ειδικού Συμβούλου στην Ελληνική αγορά ακινήτων, κο. Στέφανο Μακρή να σας ακούσει και να σας λύσει άμεσα κάθε απορία για τη Villa Paxos είτε μένετε εντός της χώρας είτε στο εξωτερικό.Για την εταιρία
Paxos Real Estate
Στέφανος Μακρής
Real Estate Agent
Διεύθυνση:Paxos, Gaios.
ΤΚ. 49082
Τηλέφωνο:2662032373, 6973995809
url:http://www.paxos-realestate.com
email:[email protected]

Paxos Real Estate - Στοιχεία

Contact:
Στέφανος Μακρής

Phone:
6973995809

Email:
[email protected]

Website:
www.paxos-realestate.com

Share this release

digg twitter facebook myspace