Το Fougaros Travel & Holidays φέρνει νεές υπηρεσίες για το 2013.

14/02/2013

Το 2013 έχει σχεδόν 2 μήνες που έχει έρθει και εμείς εδώ στο Ταξιδιωτικό Γραφείο Fougaros Travel & Holidays θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους αγαπητούς μας πελάτες όσο και τους φίλους και γνωστούς μας τις νέες υπηρεσίες που μπιορείτε να βρείτε μέσα στο διαδικτυακό χώρο του γραφείου μας, το www.fougarostravel.comΠρωτίστως η ιστοσελίδα μας πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει σε όσους κάνουν εγγραφή, και Newsletter, κάτι το οποίο επιδιώκαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό έτσι ώστε όσοι από αποφασίσουνε να εγγραφούνε να μπορούν να λαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου όλα τα νέα που αφορούν το γραφείο μας αλλά και τα νησί των Παξών μιας και τα events το 2013 θα είναι πάρα πολλά και καλό είναι ότι μέσα από αυτά θα γνωρίζετε τι πρόκειται να γίνει τις ημέρες που εσείς θα κάνετε τις διακόπες σας.

Έτσι βλέπουμε για φέτος να υπάρχει μια νέα κατηγορία με το όνομα Προσφορές όπου εκεί πέρα μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα για δούμε την διαθεσιμότητα της βίλλας ή του δωματίου που θέλουμε να νοικίασουμε. Επίσης εδώ μέσα θα βρίσκουμε πάντα Προσφορές που θα φέρνει το Ταξιδιωτικό Γραφείο δινόντας σας το δικαίωμα να βρείτε και εσέις χωρίς να χρειαστεί να στείλετε email ή να τηλεφωνήσετε στο γραφείο μας.

Συνεχίζοντας την περιηγησή μας μέσα στην ιστοσελίδα παρατηρούμε ότι υπάρχει πλέον τμήμα FAQ ή αλλιώς Συχνών Ερωτήσεων. Για το συγκεκριμένο δεν έχουμε να πούμε και πάρα πολλά καθώς μόνο και μόνο από μια επίσκεψη θα σας πείσει τόσο για τον καθοριστικό του ρόλο στην ιστοσελίδα όσο και για την μεγάλη βοήθεια που μπορεί να έχετε σε ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί από την ίδια την εταιρία.

Στο τέλος έχουμε το τμήμα της Επικοινωνίας, όπου μέσα από αυτό μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το προσωπικό σας λογισμικό δινοντας σας την ευκαιρία να στείλετε άμεσα την ερωτησή σας χωρίς ιδιαίτερες χρονοτριβές.

Αυτά είναι τα κανούρια μας νέα τμήματα, ελπίζουμε οι νέες υπηρεσίες να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε όσους και όσες τις χρησιμοποιήσαν μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα θα φέρουμε και άλλες νέες υπηρεσίες μιας και δεν θέλουμε να είμαστε ένα τυπικό Ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο για όποιον έρθει να επισκεφτεί το νησί των Παξών.

Fougaros Travel & Holidays - Στοιχεία

Contact:
Georgios Ferentinos

Phone:
+30 6973 995809

Email:
gferentinos@fougarostravel.com

Website:
www.fougarostravel.com/

Share this release

digg twitter facebook myspace