Σεμινάριο SEO από την Greek Internet Marketing

01/05/2013

Μήπως σας ενδιαφέρει να αναρριχηθείτε στις κορυφαίες θέσεις του Google άμεσα, εγγυημένα, αποτελεσματικά και ανεξαρτήτως ανταγωνισμού; Αν ναι, τότε η GIM Greek Internet Marketing έχει την ιδανική λύση για εσάς και το site σας, αφού διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο Metropolitan στις 25 Μαΐου, και ώρα 10:00, εξειδικευμένο σεμινάριο για SEO!

Θα αναρωτιέστε εύλογα για ποιο λόγο σας ενδιαφέρει αυτή η σημαντικότατη είδηση και η απάντηση έγκειται σε δύο κομβικούς λόγους.
Πρώτον, είναι αναμφίβολο γεγονός πως η αγορά διαρκώς περιορίζεται, ενώ, στον αντίποδα, οι δαπάνες και τα έξοδα ακολουθούν σταθερά ανοδική πορεία.
Δεύτερον, κάθε επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας, αναζητά απεγνωσμένα καινοτόμες, αποτελεσματικές και οικονομικά προσιτές μεθόδους διατήρησης ή και αύξησης των κερδών της.
Ως απόρροια αυτών των δύο κρίσιμων παραγόντων, η επιχείρησή σας έχει ανάγκη από την καλύτερη λύση, η οποία δεν είναι άλλη από το Internet και, πιο συγκεκριμένα, το Google. Το Google αποτελεί αποδεδειγμένα στις μέρες μας έναν από τους πιο αποτελεσματικούς και κορυφαίους τρόπους διαφημιστικής προβολής μίας επιχείρησης, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών.
Παράλληλα, δεν χωρά καμία αμφιβολία πως το συντριπτικό ποσοστό των καταναλωτών στη χώρα μας ξεκινούν την διαδικτυακή τους έρευνα για την αγορά προϊόντων από το Google. Η πρώτη σελίδα του Google είναι ο πιο οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών μίας επιχείρησης στους δυνάμει πελάτες της και καταναλωτές. Αλήθεια, υπάρχει κάτι τελειότερο και εξυπνότερο από το να βρίσκεται μία επιχείρηση ψηλά στην κατάταξη του Google ακριβώς τη στιγμή που οι καταναλωτές αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εκείνη πουλά;
Η διαδικασία μέσω της οποίας ένα site σκαρφαλώνει στις κορυφαίες θέσεις των αποτελεσμάτων της πρώτης σελίδας του Google, είναι ευρέως γνωστή ως βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης ή αλλιώς SEO. Ωστόσο, η εξοικείωση και η εκμάθηση του SEO δεν είναι απλή για τον οποιονδήποτε και δεν περιορίζεται στη μελέτη μερικών blogs ή στην παροχή ορισμένων συμβουλών από τους προγραμματιστές ή όσους κατέχουν επιφανειακή γνώση του θέματος. Επομένως, χρειάζεται η συνδρομή του ειδικού, ο οποίος θα καθοδηγήσει την επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα για αυτήν.
Η GIM Greek Internet Marketing, στηριζόμενη στην επιστημονική μέθοδο για να διαπιστώσει τι αποδίδει και τι όχι, είναι μία εταιρεία που απαρτίζεται από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό με αποδεδειγμένη εμπειρία στο SEO, καθώς έχει κατορθώσει να ανεβάσει ψηλά στο Google.gr δεκάδες sites πελατών για πάμπολλες φράσεις αναζήτησης, ακόμη και στις πιο δύσκολες αγορές στην Ελλάδα.
Συνεπώς, έχει νευραλγική σημασία που η GIM διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο για SEO, το οποίο έχει ως πάγιο στόχο να βοηθήσει το site μίας επιχείρησης να ανέλθει πιο ψηλά στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του Google! Το σεμινάριο της GIM αποτελεί μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς τα μυστικά και τις σύγχρονες μεθόδους που θα πείσουν την Google να ανεβάσει το site του ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα (δίχως να είναι δηλαδή αναγκασμένος να πληρώνει καθημερινά για διαφήμιση).
Τέλος, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου της GIM ο συμμετέχων θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψει πληθώρα ακόμη μυστικών και tips σχετικά με το SEO, τα οποία μόνο πολλαπλά και σπουδαία οφέλη μπορούν να προσφέρουν στην εκάστοτε επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την ατζέντα του σεμιναρίου, μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.marketingseminars.gr/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-seo

Greek Internet Marketing - Στοιχεία

Χρήστος - Αναστάσιος, Κωστούρος