Τα προϊόντα της Salt & Pepper στο Mathos-Exclusive.com

15/05/2013


Καλοκαιρινά σχέδια, έντονα χρώματα, μοντέρνες γραμμές και πρωτότυπες ιδέες χαρακτηρίζουν τα προϊόντα S&P. Τώρα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της αγαπημένης σε όλους S&P με ένα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mathos-Exclusive.com
Η συνεργασία της Mathos Exclusive με την S&P διευρύνει ακόμη περισσότερο την ποικιλία των προϊόντων που παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα του one stop shop σε αυτούς που αγαπάνε την καλή ζωή, το φαγητό και τη διασκέδαση στο σπίτι.
Στην ενότητα Home Living του Mathos-Exclusive, θα βρείτε όλα τα προϊόντα της S&P είτε ανά είδος, είτε ανά συλλογή για τη διευκόλυνσή σας. Φωτιστικά, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, επιτραπέζια είδη, αλλά και χρηστικά εργαλεία που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Τα προϊόντα της S&P έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό τόσο για τον σχεδιασμό τους και την ποιότητά τους όσο και για την προσιτή τους τιμή. Το Mathos-Exclusive.com δραστηριοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια προσφέροντας προϊόντα για την ‘καλή ζωή’. Προϊόντα δηλαδή, εξαιρετικής ποιότητας και σπάνια είδη από όλο τον κόσμο - γήινες γεύσεις που περιβάλλονται από premium αξεσουάρ - όλα επιλεγμένα με ένα σκοπό: την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή.
Απολαύστε τα!

Online παραγγελίες: www.Mathos-Exclusive.com
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2108002434

HAPPY CREATIONS - Στοιχεία

Contact:
Μαρία Παπακώστα

Phone:
2108002866

Email:
info@happycreations.gr

Website:
www.HappyCreations.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace