Ανασκόπηση Απριλίου για το Bbook.gr

22/05/2013

Οι εταιρίες που βάλανε την καταχώρηση τους στον Κατάλογο τον Απρίλιο.

Κάθε μήνα θα σας μεταφέρουμε σε όλους και όλες τους παλιούς και τους νέους πελάτες μια ανασκόπηση για όλες τις νέες Επιχειρήσεις που ήρθανε στον Πρώτο Διαδικτυακό Γιαννιώτικο Κατάλογο Επιχειρήσεων, το Bbook.gr

Έτσι αρχή κάναμε με την εταιρία Μ. Φερεντίνους & ΣΙΑ ΟΕ, σε ένα από τα καταστήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο χώρο της Εμπορικής Στοάς Carrefour στα Ιωάννινα αλλά και στο διαδίκτυο, στο Theferentinos.com. Ένα μαγαζί που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2008 στα Ιωάννινα έχοντας ως μοναδικό γνώμονα, εξαιρετικές υπηρεσίες, την αλήθεια, την ποιότητα αλλά και την καλύτερη τιμή σε όλα τα προϊόντα.

Η συνέχεια έφερε στον κατάλογο μας την εταιρία, Pcspot, που εξειδικεύεται στον τομέα της πληροφορικής στην πόλη των Ιωαννίνων. Υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία είναι:
1.Πωλήσεις - Service Η/Υ
2.Επισκευές iPhone - SmartPhone
3.Αναλώσιμα – αναγωμώσεις
4.Ταμειακές Μηχανές
5.Εμπορικά Προγράμματα (Επίσημος Συνεργάτης Epsilonnet)
6.Επίσημος Συνεργάτης Cyta
7.Μελέτη στήσιμο Δικτύων
8.Ιστοσελίδες

Η εταιρία ΒuildingΤrade, είναι η επόμενη εταιρία που καταχωρηθεί στο Bbook.gr. Ιδρύθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την εμπορία εξαρτημάτων και συναφών ειδών για εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα και σύντομα καθιερώθηκε στο χώρο ως μια αξιόπιστη και δημοφιλής εταιρεία. Η BuildingTrade στελεχώνεται από άτομα με υψηλή τεχνογνωσία και άριστη γνώση του αντικειμένου που μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης, στηριζόμενες στον αμοιβαίο σεβασμό, σας παρέχουν τις ποιοτικότερες και πληρέστερες λύσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη, στις πλέον ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Συνεχίζοντας, ο μήνας Απρίλιος έφερε στην μεγάλη επιχειρηματική παρέα το συνεργείο αυτοκινήτων POWER PAVLOU, όπου μέσα από μια πολυετή εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης μπορεί πλέον να δίνει εμπεριστατωμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει το όχημα σας. Σε έναν ιδιόκτητο προσεγμένο χώρο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό σας παρέχουμε ακριβώς αυτό που ζητάτε στην συντήρηση, επισκευή, βελτίωση ή μετατροπή επιβατηγών και αγωνιστικών οχημάτων σας, δίπλα σας από το 1999.

Τέλος έχουμε την εταιρία την εταιρία Clima Plus με μια σειρά υπηρεσιών που σας προσφέρει, όπως είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, η ενδοδαπέδια θέρμανση, η κατασκευή πισίνας αλλά και για ότι άλλο έχει να κάνει με την ψύξη και την θέρμανση.

Στην εταιρία Clima Plus θα βρείτε εμπεριστατωμένες λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, φωτοβολταϊκά συστήματα και για κάθε ενέργεια που απαιτείται για σωστές λύσεις με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

Με εκτίμηση
Για το Bbook.gr