Τολμήστε το άχυρο !

06/06/2013

Το αστέρι της σεζόν, είναι το άχυρο ! Τίποτα καλύτερο για να υιοθετήσετε ένα βουκολικό χαρακτήρα, πολύ μοντέρνο και ψαγμένο από τους fashionistas. Συνδυασμένο με ένα εμπριμέ floral, ή πολύ απλά με ένα μονόχρωμο στέλεχος, το άχυρο εμφανίζεται σε όλα τα αξεσουάρ. Σανδάλια σε πλατφόρμα, γόβες, ακόμη και τσάντες. Το λατρεύουμε !

Μέσα σε 40 χρόνια, αυτή η μάρκα πέρασε από το ρόλο του διανομέα σε αυτόν του δημιουργού. Σήμερα, οι δύο γιοι του ιδρυτή, Joseph και Pierre-Luc Nakam, συνεχίζουν το έργο του πατέρα τους αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κόσμου, τις επιθυμίες και τις κινήσεις της αγοράς. Δημιουργεί μοντέρνες συλλογές με προσιτές τιμές. « Πρόσβαση στην υπέρβαση », είναι η φιλοσοφία της Jonak !

Elite... Ένα όνομα συνώνυμο της μόδας, strass και παγιέτες για τους fashionistas που σέβονται τον εαυτό τους. Ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1971, η Elite είναι σήμερα το πιο διάσημο πρακτορείο μοντέλων με παρουσία στις 5 ηπείρους, τα γραφεία βρίσκονται στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου και εκπροσωπούνται από ονόματα όπως Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Karen Mulder και Gisele Bundchen. Λανσάρει έτσι μια σειρά από μοντέρνα προϊόντα, παπούτσια και δερμάτινα είδη, με glamour για ένα στυλάτο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με ένα ζευγάρι παπούτσια και μια τσάντα Elite, θα κάνετε όλα τα βλέμματα να γυρίζουν !

Χάρη στις δροσερές συλλογές και πάντα μοντέρνες, η Metamorf'Ose εγκαθίσταται στο στο ντύσιμό σας και χαρίζει στο look σας γοητεία και χαρακτήρα για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Σανδάλια με φωτεινά χρώματα, low boots με αυθεντικές γραμμές... lη μάρκα σας προτείνει σε κάθε σεζόν μοντέρνα μοντέλα.

Αν η μάρκα Castañer υπάρχει από το 1927, το ατελιέ με τις εσπαντρίγιες υπάρχει από το 1776 ! εθνικοποιημένο από το 1936 κατά τον εμφύλιο πόλεμο, η εταιρεία είχε επιταχθεί να εξοπλίσει με παπούτσια όλο τον ισπανικό στρατό. Το 1960, με αίτημα του Yves Saint Laurent, η Castañer λανσάρει τη πρώτη εσπαντρίγια με τακούνι, κάνοντας έτσι την είσοδο στο κόσμο της μόδας και του luxe.

Spartoo.gr : Η N°1 εταιρία στη πώληση παπουτσιών στην Ευρώπη

Το Spartoo.GR είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε το 2006 και σύντομα απέκτησε ηγετική θέση στη πώληση παπουτσιών μέσω internet. Το Spartoo προτείνει περισσότερες από 700 μάρκες γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια (όπως Kickers, Geox, Converse, Adidas και Birkenstock). Περισσότερα από 30.000 διαθέσιμα μοντέλα (μπαλαρίνες, (μπότες, baskets, γόβες, μποτάκια, σανδάλια…). Το Spartoo.gr κατατάσσεται στα 10 καλύτερα e-shops μόδας και είναι από τις πιο εξελισσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη..

spartoo.gr - Στοιχεία

spartoo